SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRAGEDIE

Veste cumplită anunțată de CS Dinamo » Soția lui Javier Humet a murit

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2021 15:42 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 16:23

CS Dinamo a anunțat că Ana Aida, soția handbalistului spaniol Javier Humet a murit azi.

Aflată la secția de terapie intensivă de la Spitalul de Urgență Floreasca din 15 mai, când a suferit un accident vascular cerebral, Ana Aida a încetat azi din viață.

Condoleanțe, Javier Humet! Suntem alături de tine! Suntem cutremurați și găsim cu greu cuvinte în aceste momente teribile pentru campionul nostru Javier Humet. 

Am sperat timp de zece zile intr-un miracol, dar cu toate rugăciunile noastre soția sa a plecat pentru totdeauna într-o lume mai bună.

Clubul Sportiv Dinamo și întreaga familie a sportului dinamovist sunt alături de tine, Javier!Dumnezeu să o odihnească în pace!
- CS Dinamo

Îndemn la rugăciune pentru Ana Aida

Întreaga suflare dinamovistă a fost aproape de handbalistul lui Dinamo și de soția acestuia, în ultimele zile. Javier a a sperat într-o minune, iar fanii au făcut și ei tot posibilul să ajute. CS Dinamo scria pe facebook: „Dragilor, Dumnezeu îi pune la încercare pe Javier Humet şi familia Dinamo. În noaptea de după câştigarea titlului, soţia lui Javi a făcut un atac cerebral, iar acum este internată la reanimare. Are nevoie de ruga noastră”.

Cine este Javier Humet

Javier Humet este un handbalist spaniol, în vârstă de 31 de ani, născut la Barcelona. Acesta evoluează pe postul de inter dreapta și a trecut pe la toate cele 3 cluburi importante din București. Din 2020 a semnat un contract cu Dinamo, alături de care a cucerit titlul în „Liga Zimbrilor”.

VIDEO  Cristina Neagu se gândește la retragere: „Ar fi bine să fac o pauză! Mă gândesc să mă apuc de antrenorat!”

Citește mai multe știri din handbal: 

Cristina Neagu s-a operat! Mesaj de pe patul de spital

Gabriela Perianu s-a accidentat și va lipsi cel puțin jumătate de an!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bellerin
bellerin  •  24 Mai 2021, 12:10

Cumplita veste... Multa putere si toate gandurile mele bune familiei si lui Javier. Totusi, trebuie mentionat ca Javi are si cetatenia romana si ca joaca pentru nationala noastra. GSP, o da in bara ca de obicei...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează