HANDBAL  ·  TURNEU AMICAL

Minaur Baia Mare a câștigat Memorialul „Tomas Jakubko” din Slovacia

Duminica, 11 August

Minaur Baia Mare a câștigat pentru a treia oară în istorie Memorialul „Tomas Jakubco”, un turneu tradițional care se dispută la Mihalovce (Slovacia) din 1991. 

Echipa lui Costică Buceschi a reușit să câștige toate cele trei partide disputate: 33-30 cu Vac (Ungaria), 31-25 cu Zaglebie Lublin (Polonia) și 32-22 cu Iuventa Mihalovce (Slovacia). 

Marija Shteriova, centrul echipei maramureșene, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului, brazilianca Barbara Arenhart a primit titlul de cel mai bun portar, iar Vladimira Bajciová (Iuventa) a câștigat titlul de golgeter. Minaur nu s-a putut baza la turneul din Slovacia pe patru jucătoare, dintre care două titulare: Sylwia Lisewska și Helena Rysankova.  

Minaur mai câștigase Memorialul ”Tomas Jakubco” în 2014 și 2015.  
 

Pentru Minaur urmează turneul de la Baia Mare (22-24 august) la care vor participa Minaur Baia Mare, Măgura Cisnădie, "U" Cluj și Iuventa Michalovce. 

Vezi și:

CSM București a pierdut finala la Annliz Cup, în Suedia!Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep răspunde acum: 'Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit'

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Voluntari - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, La Liga

Mallorca - Eibar

Digi 2
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Osnabruck - Darmstadt

Digi 4
23:00 Fotbal, La Liga

Betis - Valladolid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1