SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONAVIRUS

Minaur Baia Mare a confirmat cele 7 cazuri de COVID-19 la echipa masculină!

Minaur Baia Mare
Minaur Baia Mare

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2020 20:34 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 21:09

Minaur Baia Mare are probleme în alcătuirea unei echipe pentru turneul al doilea din Liga Națională, care va debuta pe 4 octombrie, la Sf. Gheorghe

Zvonurile privind cazurile de COVID de la Minaur Baia Mare s-au adeverit. Pe site-ul său, Minaur a făcut o radiografie a situației medicale de la echipă: ”Primul caz a fost depistat încă din ziua de 23 septembrie, cu simptome apăture încă de duminică, 20 septembrie. În urma confirmării faptului că sportivul Călin Căbuț a fost pozitiv la două teste consecutive, în data de 25 septembrie toată echipa a fost supusă unei noi testări. Din păcate, rezultatele au confirmat ca pozitivi încă șase sportivi de la clubul nostru: Robert Nagy, Albert Cristescu, Andrei Buzle, Milan Kotrc, Mihai Dobra și Paul Oargă”, a anunțat Minaur.

Jucătorii și antrenorii echipei noastre au fost liberi după turneul de la Sf. Gheorghe, iar Călin Căbuț n-a participat la reunirea lotului din 23 septembrie. Ultimul meci al echipei noastre la turneul de la Sf. Gheorghe a fost în data de 17 septembrie, împotriva echipei CSM Bacău, care a raportat mai multe cazuri de Covid-19. Călin Căbuț n-a mai avut din acea zi contact cu echipa, exceptându-i pe Milan Kotrc și Robert Nagy, dar nici aceștia nu și-au reluat pregătirile. Albert Cristescu a fost coleg de cameră la Sf. Gheorghe cu Călin Căbuț, dar ei n-au mai avut niciun contact direct după revenirea acasă.

Pe 29 septembrie Minaur va efectua o nouă testare a jucătorilor și staffului, dar din cauza problemelor apărute probabil că Minaur nu va putea conta pe tot lotul de jucători la turneul al doilea din Liga Națională, programat între 4 și 10 octombrie, la Sf. Gheorghe. 

Liga Zimbrilor tinde să devină Liga COVID-19! Foarte multe cazuri descoperite în handbalul românesc » Focar la turneul organizat de FRH?

România nu va mai întâlni Serbia, la Craiova. Va fi doar o dublă cu ”naționala” de tineret

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
6.6.6
6.6.6  •  28 Septembrie 2020, 23:14

Dedu! Dedu! Dedu, faraonu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close