SPORTURI  »  HANDBAL  »  EHF EUROPEAN LEAGUE / MINAUR-STORHAMAR (MIERCURI, ORA 17:00. DIGI, TELEKOM, LOOK)

Minaur joacă tot pe teren propriu returul cu Storhamar

Kovacevici îi pasează pivotului Linn Blohm, în primul meci contra norvegiencelor FOTO Dan Potor
Kovacevici îi pasează pivotului Linn Blohm, în primul meci contra norvegiencelor FOTO Dan Potor

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2021 18:48 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 18:48

Storhamar e obligată să joace în România pentru că nu poate evolua în Norvegia. Minaur va juca cinci din șase meciuri pe teren propriu

Storhamar, vicecampioana Norvegiei, e nevoită să joace meciurile din grupele EHF European League în deplasare. În această perioadă de pandemie, dacă intri în Norvegia, trebuie să stai 14 zile în carantină. Ceea ce dă peste cap planurile echipelor de handbal și nu numai.

Așa că Storhamar a ales să joace în deplasare cu Minaur Baia Mare și Thuringer. Echipa nordică apucase să joace doar disputa cu Astrahanocika Astraha pe teren propriu. În aceste condiții, e limpede că Minaur e clar avantajată la meciul de miercuri. "Sigur că ne convine că jucăm acasă, dar trebuie să ne respectăm adversarele. Am jucat cu ele și în prima etapă, am câștigat, dar ne-au condus 50 de minute. Au o echipă valoroasă, cu jucătoare bune, dar suntem conștienți că dacă învingem, putem termina grupa pe primul loc", a declarat antrenorul Costică Buceschi.

Tehnicianul vrea mai multă implicare și concentrare de la jucătoare. "La nivelul liniei de 9 metri am puține variante. Muncim tare la antrenamente pentru că trebuie să fim pregătiți foarte bine fizic. Ne batem pe două fronturi, campionat și cupe europene. Lumea crede că avem șanse la titlu, dar e foarte greu să te lupți la titlu în primul an cu 10 jucătoare noi. Sunt echipe mult mai valoroase, cu jucătoare mult mai bune. Noi încercăm să le încurcăm și să ne batem cu ele de la egal la egal", a adăugat Buceschi.

CLASAMENT GRUPA C

1. Astrahanocika Astrahan4202117-1124
2. Minaur Baia Mare320190-894
3. Storhamar Elite4202130-1324
4. Thuringer HC310293-972

* primele două echipe se califică în "sferturi"

Rezultate Minaur
Minaur Baia Mare-Storhamar 33-29 
Astrahanocika-Minaur Baia Mare 33-27 
Minaur Baia Mare-Astrahanocika 30-27

Rezultate Storhamar
Minaur Baia Mare-Storhamar 33-29 
Storhamar-Astrahanocika 33-28 
Storhamar-Thuringer 32-30 
Thuringer-Storhamar 41-36

VIDEO Faza săptămânii în handbal! Elena Dache le-a dat cap în cap pe unguroaicele de la Siofok prin driblingul ei!

EXCLUSIV Neven Hrupec pleacă de la Brăila. Cine va veni în locul croatului?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează