Comentarii (6)
ceaiuri  •  10 Aprilie 2019, 17:09

practic totul e posibil...dar nu ai cu cine,nu ai echipa,cu jucatoare ce se pregatesc sa se retraga,sau sa plece la alte echipe totul devine imposibil,onorabil e sa obtina un rezultat bun

phlorinn  •  08 Aprilie 2019, 09:38

La ce echipa are CSM si mai ales ceea ce nu joaca ar fi o rusine a handbalului sa se califice . In afara de 2-3 jucatoare in rest toate sunt doar la numar si stau pentru bani . Nu merita nici sa cistige campionatul deoarece poate atunci cineva va lua atitudine. Nu ai nevoie de astfel de jucatoare si salarii pentru o echipa penibila si un joc prin care arata ca e la retrogradare. Ca de obicei prostia si optimismul nejustificat sunt mai importante decit realismul si profesionalismul.

Cristian Nenov  •  08 Aprilie 2019, 08:58

Sa nu uitam de problemele din lotul CSM. cu o line de 9m care nu inscrie cu suturi de la distanta....cu portari care nu au mai stralucit....cu jucatoare neplatite. Nu in ultimul rand lipsa infrastructurii ( o sala decenta de sport) plus alte realitati de Dambovita, duc ca acesta echipa plina de jucatoare cu nume mare in handbal sa joace dezolant. Chiar ma gandesc ce sa fac cu biletele achizitionate la Final Four pentru ca fara prezenta CSM Bucuresti acolo prefer sa urmaresc partidele de pe canapea. Apropos, daca stiti cum se poate scapa de bilete va rog sa imi spuneti. Oricum, sper din toata inima la un miracol... Succes fetelor!

suporter.csmbucuresti  •  08 Aprilie 2019, 00:49

Cred ca autorul articolului greseste. Din ce imi amintesc eu, Metz a condus la cel mult 9 goluri in returul de anul trecut, nu 11.

crimson.veritas  •  08 Aprilie 2019, 00:17

Constat cu ... amuzament ... ca fanii csm-ului (toti 9-10 cati sunt) ... chiar nu au nici o treaba ... cu handbalul ...:))

Cony Nick  •  07 Aprilie 2019, 23:54

aici nu este vorba de minune ...cine joaca mai bine câstiga... în handbalul feminin orice este posibil, numai sa vrei si sa joci cu ambitie ...mai sânt 60 de minute ...iar csm buc. poate înca teoretic sa câstige la 6 goluri sau la 5 goluri dar cu mai multe goluri marcate în deplasare ...fetelor succes ...

Comentează