SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Naționala master-chef » Provocare inedită: cum s-au descurcat handbalistele în bucătărie

Handbalistele în rolul de master chef
Handbalistele în rolul de master chef

Articol de - Publicat luni, 19 aprilie 2021 11:02 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 12:26

„Tricolorele” de la handbal și-au exersat abilitățile culinare în bucătăria unuia dintre restaurantele hotelului la care sunt cazate. Produsele gătite le-au servit apoi la cină.

După victoria la scor, 33-22 cu Macedonia de Nord în preliminariile CM 2021, handbalistele au primit o zi de pauză din partea antrenorului Adi Vasile. Neagu, Dedu, Dumanska și compania s-au relaxat activ în bucătăria unuia dintre restaurantele Hotelului Marriott. Au avut parte de o lecție de gătit de la Chef Nicolae Lică.

Naționala master-chef » Provocare inedită: cum s-au descurcat handbalistele în bucătărie
Laura Chiper a trebuit să pregătească salata

Împărțite în mai multe grupe, fetele au pregătit sushi, tartar de somon, steak de vită cu garnitură de cartofi dulci, paste făcute în casă, dar și două feluri de desert. Mâncărurile realizate de ele au fost apoi servite la cină. „Ne-am chinuit ore bune până să găsim ce fel de activitate să pregătim pentru team building-ul de azi. În cele din urmă, am ajuns la această variantă cu gătitul și toate am fost super încântate. Unele dintre fete chiar se pricep foarte bine. Eu o oră am curățat și tăiat cartofi dulci! A fost mai greu în bucătărie decât la antrenament. La fiecare acțiune a naționalei noi obișnuim să facem astfel de activități. Contează foarte mult cum ne înțelegem și cum relaționăm în afara terenului" , a explicat centrul echipei naționale, Cristina Laslo.

Naționala master-chef » Provocare inedită: cum s-au descurcat handbalistele în bucătărie
Denisa Dedu și Iulia Dumanska pregătesc desertul

"A fost o adevărată plăcere să le avem pe fete în bucătărie. Chiar am avut emoții mari. Ele s-au descurcat de minune, au pus în practică tot ce le-am explicat. Dacă aș putea, le-aș opri pe toate să facem echipă în bucătărie"
Chef Nicolae Lică

Naționala master-chef » Provocare inedită: cum s-au descurcat handbalistele în bucătărie
Ana Maria Iuganu, Anca Polocoșer și Eliza Buceschi prezintă felul de mâncare gătit

Naționala României e 99% calificată la Campionatul Mondial din Spania. Fetele mai au însă de jucat returul de la Skopje, miercuri de la ora 18:00. România e singura naționala feminină prezentă la toate cele 24 de ediții de Campionat Mondial de până acum.

Citește și alte știri din handbal:

România - Macedonia de Nord 33-22 » Suntem cu un pas la Mondiale! Cristina Neagu, sublimă

Cristina Neagu: „M-am gândit la o despărțire de națională. Poate ar fi bine să fac o pauză”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  19 Aprilie 2021, 15:12

cateva pot ramane in bucatarie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează