SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

Neagu face clarificări referitoare la contractul cu CSM: "Banii nu sunt motivul principal pentru care mă întorc în ţară, am avut oferte mult mai bune"

Foto: Marius Ionescu/Gazeta Sporturilor
Foto: Marius Ionescu/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 22:07

Cristina Neagu a făcut o serie de clarificări referitoare la contractul cu CSM Bucureşti şi infirmă existenţa unei clauze care să o scutească de meciurile din campionatul intern programate în aceeaşi săptămână cu cele din cupele europene.

"În fiecare iarnă am negociat cu CSM, dar am decis de fiecare dată să prelungesc cu Buducnost, am decis în acest an că e momentul potrivit să mă întorc în ţară îmi doresc foarte mult să joc cu o echipă românească în Liga Campionilor.

Nu e adevărat că există o astfel de clauză, sunt exagerări şi în ce priveşte salariul. Nu sunt clauze exagerate, nu este nimic ieşit din normal. E un contract bun, banii nu sunt motivul principal pentru care mă întorc în ţară, am avut oferte mult mai bune. Este contract pe doi ani, va începe din luna iulie.

Nu am discutat niciun obiectiv deocamdată, eu cred că CSM este o echipă care nu trebuie să lipsească din final four, sigur acesta va fi obiectivul", a spus Cristina Neagu la TV Digi Sport.

"Am trăit o dezamăgire la Jocurile Olimpice, am crezut foarte tare că e momentul să obţinem o medalie. E clar că echipa naţională este într-un moment de reconstrucţie, pentru JO din 2020" Cristina Neagu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
balauru48
balauru48  •  22 Februarie 2017, 20:44

***! Cine *** se uita la handbal feminin nu stiu. Poate prin Danemarca si Norvegia...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

neluturap
neluturap  •  22 Februarie 2017, 10:48

S au cheltuit milioane an de an cu cainii vagabnti si altele si tot nu s a rezolvat, acum din salarul acesta s ar fi rezolvat toate problemele capitalei. Mai da oamenii normali din tara asta nu au voie sa mai se bucure,sa participe la spectacole sportive la cel mai inalt nivel? Cine zice ca banii lor de impozite nu au voie sa mearga si la sport si doar la cainii vagabonti de exemplu?

neluturap
neluturap  •  22 Februarie 2017, 10:45

Salarul e f f mic in comparatie cu beneficiul de imagine si promovare pe care il aduce Cristina capitalei. Felicitari CSM Bucuresti ptr acest transfer.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează