SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Nora Mork a plecat de la CSM București! Jucătoarea explică: „E din cauza unor probleme grave de sănătate în familia mea”

Nora Mork FOTO: csmbucuresti.ro
Nora Mork FOTO: csmbucuresti.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 19:26 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 19:31

CSM București a anunțat azi oficial că s-a despărțit de jucătoarea norvegiană Nora Mork, 29 de ani.

„CSM București și Nora Mork au decis, de comun acord, încetarea relațiilor contractuale. Din cauza unor probleme de sănătate serioase în familia sportivei, norvegianca a solicitat încheierea colaborării cu clubul nostru, pentru a reveni în țara natală și a le fi alături celor apropiați. 

Transferată la începutul sezonului trecut, Nora a câștigat o Supercupă a României alături de tigroaice, meci în care s-a și accidentat. Ulterior, Mork a suferit o operație la ligamentele piciorului stâng și a urmat un program de recuperare. Revenirea pe teren era programată pentru luna Aprilie, dar aceasta nu a mai avut loc, întrucât toate competițiile au fost suspendate din cauza pandemiei. 

Apreciem poziția Norei, ne pare rău pentru această situație și regretăm plecarea ei, dar îi urăm multă baftă și putere! Sperăm ca gândurile ei frumoase referitoare la CSM București pentru viitor să se realizeze!”, informează clubul din Capitală.

„Din cauza unor probleme grave de sănătate în familia mea, am luat decizia să mă mut în Norvegia pentru viitorul apropiat. Astfel, pot fi aproape de cei dragi într-o perioadă foarte dificilă. Atât antrenorul meu, cât și conducerea CSM București, au demonstrat o mare empatie cu situația noastră. Sunt profund recunoscătoare pentru înțelegerea de care au dat dovadă și pentru felul în care au gestionat această problemă delicată. Visul meu este să câștig titluri cu CSM București, dar deocamdată chestiunile umane au prioritate. Le urez mult succes tuturor celor din echipă”
Nora Mork

Jucătoarea ar putea ajunge la Vipers Kristiansand, unde e dorită de antrenorul Ole Gustav Gjekstad.

Acuzații dure după ce Dinamo n-a primit wild-card pentru Liga Campionilor: „Trebuie să ai un sponsor mare în spate să-l duci plocon la EHF!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
446194735563038
Cony Nick  •  21 Iunie 2020, 19:08

nu numai el este vinovat...el a fost numai omul de legatura...si nu putea sa decida numai de unul singur...

ceaiuri
ceaiuri  •  21 Iunie 2020, 15:26

irelevant(se stia de mult ca o sa plece dupa ce a jucat numai..o repriza,gyor a fost mai "norocoasa")contractul ok(cred ca era al 2lea ca suma dupa Neagu)are..balta peste(primaria)

suporter.csmbucuresti
suporter.csmbucuresti  •  21 Iunie 2020, 10:21
Postat de Cony Nick pe 20 Iunie 2020, 19:41

ce salariu avea Nora pe luna 12.000 euro ... cineva ar trebui tras la raspundere ... si demisionat ...si sa plateasca daune clubului ... cel putin 80% din salariul total primit de sportiva ..a jucat numai 30 de minute ... s-a stiut de la început ca este accidentata ... peste tot în EU cine greseste plateste si este demisionat...sau daca sânt mai multi paguba se împarte la toti ...si afara cu ei...dar nu cred ca la csm buc...este posibil..

Andrei Nicolae Luca a transferat-o si e plecat inca de anul trecut!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close