SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Acuzații dure după ce Dinamo n-a primit wild-card pentru Liga Campionilor: „Trebuie să ai un sponsor mare în spate să-l duci plocon la EHF!”

Articol de - Publicat vineri, 19 iunie 2020 13:42 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 14:23

Daniel Georgescu, omul care se ocupă de handbal la Dinamo, acuză Federația Europeană de Handbal de interese meschine. ”Gazprom e în spatele celor de la Motor Zaporojie pe care ei i-au ales”.

După patru sezoane consecutive, șirul participărilor în Liga Campionilor se va opri pentru Dinamo București. Campioana României nu a primit atât de așteptatul wild-card, deși pe baza criteriilor impuse de EHF, e clar în fața ucrainienilor de la Motor Zaporojie. „Unde e transparența Federației Europene de Handbal? Sunt niște criterii clare acolo, se pot face punctaje. Să ne arate și nouă de ce au fost preferați ucrainienii? Că au făcut 4 puncte în 14 meciuri jucate în Liga Campionilor sezonul trecut”, spune Daniel Georgescu, omul care este în spatele secției de handbal la Dinamo.

Daniel Georgescu:„Cei mici nu pot scoate capul! Noi am ajuns mici, mici de tot!”

Daniel Georgescu crede că aceste invitații date de EHF au fost acordate pe interese. „Vă spun clar, Dinamo ar fi trebuit să facă parte încă de anul trecut din prima grupă valorică, în locul celor de la Elverum. Dar norvegienii au venit cu un sponsor puternic în spate, Nordstream. Așa a fost și acum cu Gazprom. Compania petrolieră susține SEHA League. Ei i-au impus acum pe cei de la Meșkov Brest și Motor Zaporojie. Vă mai amintesc că acum câteva sezoane, deși nu avea ranking, punctaj, nimic, Besiktas Istanbul a fost primită direct în Liga Campionilor. Au venit cu cei de la Turkish Airlines în spate, voiau să semneze contract cu EHF. Și atunci de ce mai vorbim? La fel slovenii de la Gorenje, au venit cu sponsorul, imediat au participat. Cei mici nu pot scoate capul. Iar noi, România, suntem mici, mici de tot. Dacă aveam și noi un sponsor, să-l ducem plocon la EHF, eram pe listă”, a declarat Georgescu.

Oficialul dinamovist e contrariat și de faptul că, în Ucraina, televiziunile nu transmit foarte mult handbal. „România transmite toate Campionatele Europene, Mondiale, Liga Campionilor și Cupa EHF. În Ucraina nu se transmite nimic. Era unul dintre criterii. În plus, România transferă zeci de jucători străini, se plătesc taxe și la EHF. În Ucraina câte transferuri se fac? Dar degeaba”, a declarat Georgescu.

Dinamo este a doua rezervă în Liga Campionilor, după Wisla Plock (Polonia). Dacă Două echipe din cele 16 actuale se vor retrage din Ligă, abia atunci Dinamo va putea intra în cea mai importantă competiție. Șanse egale cu zero.

Citește și alte știri din handbal

Dinamo nu a primit wild-card pentru Liga Campionilor! CSM București DA!

Martine Smeets și Barbara Lazovic, la CSM București: transferurile sunt aproape perfectate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
endeavour
endeavour  •  20 Iunie 2020, 01:53

Fara sponsor la ehf, pațesti ce pațește dinamo acum. Rusii au gazpromul. Omv-ul nostru finanțează competițiile de trsctorsse in nisip si lopățele colorate....

endeavour
endeavour  •  20 Iunie 2020, 01:50
Postat de creeperno pe 19 Iunie 2020, 22:57

Nesimtitii astia nu ne lasa sa ne pregatim de champions league

Bă, voi gigistii *** faceți Romania praf!.... prin simplul fapt ca existați ca ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  19 Iunie 2020, 22:57

Nesimtitii astia nu ne lasa sa ne pregatim de champions league

Vezi toate comentariile (34)
Comentează