SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Nora Mork, în lacrimi » Norvegianca s-a accidentat din nou și riscă a 11-a operație la genunchi

Nora Mork plângând în hohote pe bancă FOTO Captură EHFTV
Nora Mork plângând în hohote pe bancă FOTO Captură EHFTV

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2021 15:18 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 16:29

Imagini incredibile la meciul dintre Vipers Kristiansand și Rostov Don. Norvegianca Nora Mork (29 de ani) a început să plângă pe bancă și să tremure, speriată de o nouă accidentare

Era minutul 58 al partidei de Liga Campionilor dintre Vipers Kristiansand și Rostov Don, jucată miercuri seara, la Erd (Ungaria). Scorul era 23-23, norvegiencele căutau golul victoriei, Nora Mork, interul dreapta, a plecat în circulație, o împingere discretă a unei adversare și Mork s-a oprit. S-a ținut imediat de genunchiul stâng, același la care avusese probleme și ultima dată, când evolua la CSM București!

Nora Mork, accidentare în Liga Campionilor

Imaginile de pe bancă, unele cutremurătoare. Lacrimile curgeau pe obrajii handbalistei, care tremura din tot corpul! Ghinioanele se țin scai de o jucătore care a suferit deja 10 operații la ambii genunchi! Nora revenise pe teren la un an de la accidentarea suferită la Brașov, în august 2019, în Supercupa României. A jucat la Euro 2020, a câștigat încă un titlu european și toate păreau în regulă cu genunchii ei.

„Genunchiul pare stabil!”

„Nora va face o rezonanță magnetică vineri și vom vedea cât de gravă este accidentarea", a declarat antrenorul lui Vipers, Ole Gustav Gjekstad, pentru TV2. Primul raport arată însă că nu ar fi ceva grav. Jucătoarea a părăsit terenul plângând, dar mergând normal. "Nora a spus că genunchiul pare stabil. Fizioterapeutul spune același lucru, dar recunoaște că este dificil să dea un diagnostic imediat", a mai declarat Gjekstad.

Nora Mork a declarat permanent că visează să joace cu Norvegia la Jocurile Olimpice de la Tokyo, medalia olimpică fiind singura care-i lipsește din palmares. Norvegia face parte din grupa de calificare preolimpică alături de România, Muntenegru și Kazahstan. Meciurile sunt programate să se desfășoare între 19-21 martie, la Podgorica.

Citește și alte știri din handbal: 

Baia Mare a înscris 40 de goluri în poarta norvegiencelor de la Storhamar. Calificarea în „sferturi” e acontată

CSM București, două meciuri câștigate la masa verde în Liga Campionilor! Vâlcea, la polul opus! Clasamentele

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1037235313056897
Mihai Grandori  •  12 Februarie 2021, 15:47

Au ajuns - o blestemele bucurestenilor pe care i-a tepuit !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close