SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Nu mai e pe lista

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2007 00:00

Carmen Amariei a fost scoasa de pe lista jucatoarelor care primesc indemnizatii olimpice de la COSR. Carmen Amariei continua sa faca valuri in handbalul romanesc. Suspendata pentru doi ani de Comisia de Disciplina a FRH pentru faptul ca nu s-a prezentat la antrenamentele formatiei Jolidon Cluj, Amariei a declarat ca va face si ea un memoriu la federatie, sustinind in continuare ca nu a semnat nici un contract cu echipa din Cluj. Cazul jucatoarei care a cucerit anul trecut Liga Campionilor cu formatia daneza Slagelse, va fi judecat si de Consiliul de Administratie al FRH, care probabil ca-i va mai reduce din pedeapsa.

Pina atunci insa, Amariei nu intra in vederile lui Gheorghe Tadici pentru Campionatul Mondial din luna decembrie si nici nu a fost nominalizata in lotul pentru Cupa Mondiala din Danemarca (21-26 octombrie). "Eu am convocat la nationala jucatoarele care au fost in pregatire, care au alergat la 40 de grade in Turcia, nu pe cele care au refuzat antrenamentele", a declarat Tadici. Mai mult, surse din cadrul FRH au dezvaluit faptul ca interul stinga Carmen Amariei a fost scoasa de pe lista Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Aceasta cuprinde 20 de nume care primesc indemnizatii olimpice in vederea pregatirii Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Amariei nu figureaza nici in lotul largit de 24 de handbaliste care pot evolua la Campionatul Mondial din Franta. "Ea nu s-a mai antrenat de o luna si jumatate. Repet, am convocat jucatoare care au confirmat valoarea in pregatiri, jocuri amicale, dar au dovedit si loialitate fata de tricoul nationalei", a incheiat Tadici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează