SPORTURI  »  HANDBAL  »  SPANIA

O româncă a oferit imaginea zilei în Spania! Și-a a alăptat copilul în pauza meciului de handbal

FOTO: segre.com
FOTO: segre.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 12:32

Handbalista Irina Pop, care joacă pentru naționala Republicii Dominicane, legitimată în Spania la Associacio Lleidatana de Handbol, a uimit pe toată lumea.

În pauza meciului cu Agustinos Alicante, din a doua ligă din Spania, Irina, 30 de ani, a fost surprinsă alătpându-și copilul, Theo.

"Nu am nicio problemă să alăptez în vestiar sau în tribună. O văd ca pe ceva normal. Poate cu primul copil m-am gândit la ce ar spune lumea, dar sunt feministă și n-am nicio problemă. Copiii trebuie să mănânce, iar primele mese depind mult de mamă. Mă ajută și faptul că cei de la club înțeleg că trebuie să mă opresc în mijlocul antrenamentului ca să alăptez.

Lumea mă întreabă de ce mai joc după ce am născut doi copii. Dar am nevoie de asta. Iubesc handbalul și cred că pot juca până la 35 de ani" , a declarat aceasta pentru presa din Spania, care atunci când nu joacă handbal îndeplinește mai multe funcții administrative la club, deși la orgini este arhitect.

Irina, care mai are o fetiță de 4 ani, este la Lledia din 2003, începând handbalul la echipa de junioare a clubului. Acum, Irina Pop este una dintre cele mai importante jucătoare ale echipei.

Irina Pop și familia sa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cneius
cneius  •  20 Septembrie 2018, 08:29

Vomit. Punct. Peste vreo 15 ani va fi normal să faci sex în public

maxp
maxp  •  19 Septembrie 2018, 16:44

E feminista, ati inteles, ca Serena... Bun, e ceva absolut normal sa alaptezi, copilul are nevoie de hrana, totusi, o poti face in vestiar, nu in public. Ca e normal si sa elimini produsii toxici sau inutili ai organismului prin anumite orificii, totusi nu o faci pe unde apuci si nu cred c-ar fi ceva de apreciat. Sau e normal si sa-ti schimbi chilotii dupa antrenament, dar parca iarasi nu o faci pe unde apuci. Limita decentei e ceva complet diferit fata de ceea ce inteleg unii prin dezinhibitie. Acum eu sunt curios cine a postat poza, ca mie asta mi se pare de cel mai prost gust.

randoom.__
randoom.__  •  19 Septembrie 2018, 15:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează