SPORTURI  »  HANDBAL  »  GSP LIVE

VIDEO „Am mers la discotecă, dar m-am întors plângând!” » Oana Manea, despre o escapadă mai puțin știută: „Dacă află mama?”

Oana Manea / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Oana Manea / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2021 09:53 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 16:06

Oana Manea (35 de ani), fostul pivot al naționalei României, a povestit la GSP Live o escapadă avută în primii ani petrecuți la Oltchim Râmnicu Vâlcea. 

Fosta jucătoare a scris istorie la Vâlcea. A cucerit 8 titluri în cei 12 ani petrecuți la Oltchim, jucând și o finală de Liga Campionilor alături de vâlcence. Invitată la finalul anului trecut la GSP Live, Oana Manea a făcut o incursiune în timp, rememorând epsioadele amuzante pe care le-a trăit în carieră. 

Oana Manea și escapada de la Râmnicu Vâlcea: „Am mers la discotecă, dar m-am întors plângând”

„Au fost multe momente amuzante. Atât la școală, cât și la cămin, unde stăteam toate la un loc. Eram mică și ajunsesem la Vâlcea. Am zis: «WOW, sunt singură, scap de părinți, nu mai sunt limitată să vin la o anumită oră». 

Am zis să mergem și noi la discotecă, dar m-am întors plângând, mă temeam că află mama și mă va certa. Mama ținea foarte mult la aceste chestii, voia să vin la o anumită oră acasă, să fiu cuminte. Îmi spunea să mă gândesc la handbal, nu să merg la discotecă. Până la urmă, trebuie să treci prin etapele acestea ca să înveți din greșelile tale”, a spus Oana Manea, la GSP Live. 

Oana Manea s-a făcut antrenoare!

Oana Manea a preluat o grupă de junioare la ACS Unirea Dobroești. Pivotul retras în anul 2019 a vorbit despre sentimentul primelor antrenamente.

„Handbalul nu vrea să se lase de mine. Am ales să vin la Dobroeşti pentru că e o echipă de junioare, e cu totul altceva, sunt fete care sunt deja iniţiate şi au o altă experienţă. Şi este o provocare pentru mine. Încerc să implementez foarte multe lucrate la senioare. Îmi doresc să dau tot ce ştiu despre handbal şi să le văd pe teren că le practică. 

Acum depinde de ele şi eu încerc să dau tot ce ştiu despre handbal şi nu numai la pivoţi. Probabil îmi doresc foarte mult de la ele şi mă enervez pentru că am jucat atâţia ani handbal de înaltă performanţă şi d-aia văd lucrurile prea înalte pentru nivelul lor”, a declarat Oana Manea, conform TV Telekom Sport.

CV OANA MANEA

  • Născută pe 18 aprilie 1985, la București
  • A jucat la Oltchim Rm. Vâlcea (2001-2013), Krim Ljubljana (2013-2014), CSM București (2014-2019)
  • A câștigat 12 titluri de campioană: 8 la Vâlcea, 4 la CSM A cucerit Cupa și Supercupa României de câte 4 ori
  • A câștigat Liga Campionilor, în 2016, cu CSM, Cupa Cupelor și Supercupa Europei, în 2007, cu Oltchim 
  • Medalie de bronz la CM 2015, CE 2010 cu naționala României 
  • Desemnată cea mai bună jucătoare din România în 2011

Citește și alte știri din handbal: 

VIDEO CSM București a pierdut returul cu Vâlcea, dar s-a calificat în „sferturile” Ligii Campionilor! Știm adversara

Cine e ȚSKA Moscova, adversara celor de la CSM București din „sferturile” Ligii » Remarca lui Birtalan: „CSM trebuie să joace turul la Vâlcea”

VIDEO „Hai, iubita, dă din brațe!” » Dezvăluiri în premieră despre metodele lui Gheorghe Tadici: „Alinta jucătoarele în funcție de cum vorbeau cu soțul sau iubitul, doar că noi știam secretul”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
razvyyc
razvyyc  •  15 Martie 2021, 21:15

Zi-ne și te băutele teribile cu Vizitiu.

gogoas
gogoas  •  14 Martie 2021, 16:55

Ai fost in copil cuminte. Serios si muncitor. Felicitari si succes in continuare !

446194735563038
Cony Nick  •  14 Martie 2021, 12:34

SUCCES!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close