SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

Oana Manea nu vrea să stea prea mult timp pe margine: "Sper să revin repede!"

Articol de - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 02:00

Oana Manea, pivotul "naţionalei" României, s-a operat ieri la genunchiul stîng şi va lipsi de pe teren aproximativ jumătate de an.

Oana Manea nu a mai avut răbdare. La doar trei zile după ce s-a accidentat, în amicalul cu Dunărea Brăila, handbalista a decis să se şi opereze. "Ce rost avea să o mai lungesc, să mă chinui, mai ales că am ales ca intervenţia chirurgicală să aibă loc în România?", a declarat jucătoarea de la CSM Bucureşti.

Pivotul a suferit operaţia la Clinica Monza, din Capitală, fiind operată de doctorul Florin Oancea. "Mi-a făcut anestezie rahie şi am putut să văd tot. Nu am vrut să mă uit, dar tot mai trăgeam cu coada ochiului din curiozitate. Pe lîngă ligamentul încrucişat de la genunchiul drept, au trebuit să opereze şi meniscurile de la acelaşi genunchi", a declarat jucătoarea.

Pivotul a avut şi primii vizitatori, imediat după operaţie, Cristina Vărzaru, Alina Iordache şi Patricia Vizitiu, colegele sale de echipă, venind să o încurajeze şi să-i ridice moralul. "Sper să revin cît mai repede. Să treacă operaţia, să încep recuperarea şi să intru pe teren de anul viitor. Poate prind şi eu play-off-ul" e dorinţa Oanei.

Victorie, în sfîrşit!
Naţionala sub 18 ani a României a înregistrat ieri prima victorie la Campionatul European din Polonia. După ce în grupă au pierdut la diferenţe mari toate meciurile, 24-43 cu Franţa, 26-41 cu Croaţia şi 30-43 cu Ungaria, primind cele mai multe goluri dintre toate competitoarele, 127, "tricolorii" au trecut ieri cu 30-25 de Cehia, în grupa pentru locurile 9-16. Azi, de la ora 16:00, România va întîlni Belarus.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close