SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - FERENCVAROS 30-25

Oana Manea, surprinsă de rezultatul final: "Nici nu știu cum am ajuns la cinci goluri diferență!"

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 00:00

Oana Manea s-a luptat din greu cu apărătoarele maghiare. A primit mingi, a marcat de două ori, dar a scos alte câteva aruncări de la 7 metri. La final nu simțea însă oboseala.

Oana Manea e obișnuită cu meciurile de mare luptă, în care trebuie să se întoarcă în spate cu câte două adversare. Așa a făcut-o și aseară. Snelder și Szekeres au ținut-o strâns pe pivotul CSM-ului. Nu întotdeauna cu succes.

"Cred că am făcut cel mai bun meci din acest an. S-a văzut că toată lumea e conectată, motivată. Și la antrenamente, în ultimele zile, le-am urmărit pe fete și știam sigur că vom câștiga", a declarat Oana.

Mereu spunea că nu îi e frică de adversare, ci de felul cum joacă echipa ei. "Acum chiar mi-a plăcut de noi, am fost mai ambițioase, am pus suflet. De fapt, asta a făcut diferența, că am jucat cu mult suflet, cu inima", adaugă Oana.

Ferencvaros e o echipă care joacă mult mai bine acasă și Oana știe asta. "S-au văzut răsturnări și de la 10 goluri diferență. De aceea va trebui să mergem să jucăm. Eu spun că trebuie să ne ducem cu gândul să scoatem cel puțin un egal", declară Oana.

Se apropie ziua ei, pe 18 aprilie, și-și dorește un cadou din partea colegelor. "Ar fi cel mai frumos moment, să ne calificăm la Final Four. Am încredere că putem realiza acest lucru încă o dată", a încheiat Oana.

Familiile lângă "straniere"

Jucătoarele străine de la CSM București au avut și mai mari emoții aseară pentru că au venit să vadă meciul pe viu rudele și familiile lor.

Majda Mehmedovici a fost încurajată de cele trei surori ale sale, care au și confecționat un steag special, al Muntenegrului cu poza extremei dreapta imprimată deasupra, Carmen Martin a fost urmărită de părinți, Niombla de mamă, Gullden de mai mulți prieteni. La final, toată lumea a fost fericită.

"Mergem să sărbătorim, e prima dată când familia mea vine la București. Trebuie să le arăt orașul, noroc că mâine suntem libere", a declarat Majda.

Bianca și torpilele

Bazaliu a intrat și ea pe finalul partidei, trimisă de antrenorul Per Johansson în momentul în care echipa nu mai găsea calea spre gol. Și interul stânga nu i-a înșelat așteptările. A catapultat de două ori mingea în vinclu.

"Mă bucur enorm că am primit încredere, antrenorul m-a încurajat și mi-a spus să fac exact ceea ce am făcut la antrenamente. Mi-a ieșit", a declarat bucuroasă Bianca.

Interul în vârstă de doar 21 de ani e convinsă că CSM va merge în Final Four. "Noi am fost favorite de la început, suntem deținătoarele trofeului și trebuie să mergem să ne apărăm cupa", a adăugat Bianca.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ceaiuri
ceaiuri  •  09 Aprilie 2017, 13:19

victoria ramane victorie..fetele incep sa joace altceva(anul trecut tot asa au mers..sau mai rau,am avut 5 infrangeri acum 4)si noul antrenor poate cristaliza jocul echipei(introducerea lui bazaliu..poate faca ca in urmat meciuri sa avem un nou inter )important e ca jocul echipei sa creasca spre final(majoritatea sunt jucat cu experienta si pot da totul in meciuri cu miza)si sa le revedem poate..iarasi intr-o finala

10153755897004409
Ilascu Mircea  •  09 Aprilie 2017, 09:14

Trebuie pornit de la ideea ca am pierdut meciul acasă si ca trebuie sa câștigam in Ungaria ,ca altfel va fi greu si ca nimeni nu renunța in aceasta faza . Va fi f.greu mai ales ca am câștigat la 5 goluri prin faptul ca adversarele au jucat ultimele 2 minute cu 5 jucatoare de câmp . Asa ca daca avem valoare ca si jucatoare încă suferim la jocul de echipa si sper sa nu se vadă in rezultat . Nu avem inter dreapta de valoarea competiției , nu avem inter stânga constant , asa ca nu va fi ușor . Avem jucatoare ce nu aduc plus valoare cand înlocuiesc titularele . Niombla încă nu joaca la valoarea ei , la fel si colega ei de pe dreapta , atunci sa consideram ca daca ne calificam e o performanța . Cum putem sa nu aducem înlocuitor lui Iorgansen care in 2 ani a jucat câteva meciuri . Cu toate acestea cred ca ne putem califica , dar nu va fi ușor . Hai fetelor jucam cu ce avem si ne calificam .

danut1971
danut1971  •  08 Aprilie 2017, 20:12
Postat de tihi pe 08 Aprilie 2017, 14:04

La Budapest, Ferencváros va castiga cu 6 goluri. End !!!

la budapest ferencvaros o va egus

Vezi toate comentariile (6)
Comentează