SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Odense, victorie înainte de jocul cu SCM Rm. Vâlcea!

FOTO: Nykøbing F. Håndboldklub - NFH
FOTO: Nykøbing F. Håndboldklub - NFH

Articol de - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 13:27 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 14:40

Vicecampioana Danemarcei a învins cu 28-26, în deplasare pe Nykobing, un meci în care au strălucit olandezele Nycke Groot și Tess Wester

SCM Rm. Vâlcea va juca sâmbătă, de la ora 17:00, primul meci pe teren propriu în actuala ediție a Ligii Campionilor. Adversara vâlcencelor va fi echipa daneză HC Odense.

Nordicele au jucat marți seara al cincilea meci în actuala ediție a campionatului, reușind să se impună cu 28-26, în deplasare, cu NFH Nykobing. Au avut însă și o doză de șansă. Nykobing a condus cu 15-14 la pauză, 21-17 în minutul 42 și cu 25-23 cu 7 minute înainte de final. Odense a revenit însă spectaculos, a mai primit un singur gol și a marcat de 5 ori până la final!

Portarul naționalei Olandei, Tess Wester a avut câteva intervenții senzaționale, dar MVP-ul partidei a fost colega ei, centrul Nycke Groot, autoare a 9 goluri. A fost a patra victorie în campionat pentru Odense, echipa lui Ulrik Kirkely având o singură înfrângere, chiar în prima etapă, cu campioana Team Esbjerg, adversara CSM București din Liga Campionilor. Celelalte marcatoare ale celor de la Odense, în meciul de marți seara au fost: Hageso 6, Hojlund 5, Iversen 3, Aambakk 2, Kyndboel 2, Ikehara 1.

S-a accidentat Ikehara

Și o veste proastă din tabăra danezelor, extrema dreapta Ayaka Ikehara accidentându-se în partea a doua a partidei. Japoneza a fost scoasă pe brațe din teren. Deși se credea că e vorba de o ruptură de ligamente, se pare că nipona a scăpat doar cu o întindere. Nu va putea evolua însă în meciul de sâmbătă, de la Rm. Vâlcea. Odense și SCM Rm. Vâlcea nu s-au întâlnit niciodată în Liga Campionilor.

Odense, victorie înainte de jocul cu SCM Rm. Vâlcea!
Momentul în care Ikehara este scoasă din teren FOTO Nykøbing F. Håndboldklub - NFH

S-a stabilit preţul pentru fanii care vor să vadă partidele din Liga Zimbrilor!

Faza zilei în prima rundă a turneului de handbal de la Sf. Gheorghe: ”Să vină tortul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează