SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

S-a stabilit preţul pentru fanii care vor să vadă partidele din Liga Zimbrilor!

Bannour în meciul cu CSM Făgăraș din prima zi, la Sf. Gheorghe FOTO Dinamo
Bannour în meciul cu CSM Făgăraș din prima zi, la Sf. Gheorghe FOTO Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 11:10 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 11:37

Președintele Alexandru Dedu a mai găsit o modalitate de a face bani. Transmite în sistem pay per view meciurile din Liga Națională. În prima zi partidele au fost transmise la liber pe canalul de youtube al federației și au avut, în medie, peste 3.300 de vizualizări

După prima zi a turneului masculin de la Sf. Gheorghe, în care Federația Română de Handbal a transmis la liber meciurile din Liga Zimbrilor, suporterii au salutat inițiativa. Federația Română de Handbal luase exemplul altor federații din Europa care transmit meciurile pe site-ul federației.

Numai că minunea a ținut o singură zi. Miercuri, în ziua a doua a turneului, meciurile nu au mai putut fi vizionate la liber. Federația Română de Handbal a stabilit ca suporterii să plătească pentru fiecare transmisie în parte. Astfel, fiecare întâlnire costă 5 lei! De astăzi transmisiunile Federației Românie de Handbal au o nouă casă, a anunțat federația. ”O casă” care însă costă suporterul de rând. 

Marți, în prima zi a turneului masculin de la Sf. Gheorghe, cele 6 meciuri transmise pe canalul de youtube al FRH  au fost urmărite în medie de 3331 de fani. Cea mai urmărită întâlnire a fost cea dintre Steaua și CSU din Suceava care a strâns 4487 de vizualizări, iar cel mai puțin urmărit a meci a fost CSM București-Magnum Botoșani, 2401 vizualizări. 

Faza zilei în prima rundă a turneului de handbal de la Sf. Gheorghe: ”Să vină tortul!”

Liga Zimbrilor a început cu o mare surpriză!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
143731175974645
Gelu Cristean  •  16 Septembrie 2020, 12:38

ochestie normala si civilizata, f bine ca fac asta. si la voi as intra cu lata daca as avea pentru ce, dar pt jiji si sexoasa baba Prodan nu dau 20 de bani :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează