SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

OFICIAL CS Gloria Bistrița o înlocuiește pe Corona Brașov în grupele Cupei EHF la handbal feminin

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 17:05

CS Gloria Bistrița o înlocuiește pe Corona Brașov în grupele Cupei EHF la handbal feminin.  

  • CONTEXT: GSP.ro a dezvăluit în exclusivitate că lotul Coronei Brașov este suspectat de DOPAJ de ANAD. 3 jucătoare, Cristina Laslo (23 de ani), Bianca Bazaliu (22) și Daciana Hosu (21), au fost deja notificate oficial că ar fi apelat la terapia cu laser intravenos, practică interzisă de WADA! Primele două jucătoare sunt erau în lotul României pentru Campionatul Mondial, însă au fost trimise acasă. (Detalii pe larg AICI).
  • Corona Brașov a fost deja sancționată cu retrogradarea din primul eșalon al handbalului românesc. 

Anunțul oficial a fost făcut astăzi de Federația Europeană de handbal. Formația din Brașov a fost exclusă din cauza încălcării regulamenului anti-doping. 

După ce Agenția Națională Anti Doping a suspendat provizoriu 17 jucătoare ale echipei, EHF a anunțat că echipa de sub Tâmpa este suspendată provizoriu din toate competițiile europene.

„În conformitate cu articolul 10.2 din regulamentul EHF pentru antidoping, în cazul în care se constată că mai mult de doi membri a unei echipe au comis o încălcare a regulilor antidoping, se impune o sancțiune corespunzătoare și pentru club, nu numai pentru jucătoarele în cauză", se arată în comunicatul EHF.

Gloria Bistrița va face parte din grupa C a Cupei EHF, împreună cu MKS Lublin (Polonia), ERD (Ungaria) și Odense (Danemarca).

Vezi și: 

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // Reportaj + interviu EXCLUSIV » Bella de Mondiale » Fiul de numai 5 luni al suedezei e senzația turneului: „Îmi va fi greu să joc împotriva României!”

Playtech: Reușită SENZAȚIONALĂ pentru Ianis Hagi. Ce a obținut pentru Rangers, fanii sunt în extaz deja


Comentarii (5)
427022814315538
Tudorel Voicu  •  09 Decembrie 2019, 22:25

ardeleni cinstiti

2456334408024644
Vasile Vasile  •  09 Decembrie 2019, 21:26

Pina la urma ,turnatorii si-au atins scopul !Caracter zero al acestor indivizi !

ovidiu2019
ovidiu2019  •  09 Decembrie 2019, 20:53
Postat de teddyw pe 09 Decembrie 2019, 19:14

bineinteles ca cei de la Bistrita au facut denuntul....le urez sa piarda toate meciurile!

Denuntul poate veni si de la orice persoana fizica de pe planeta asta. Din Romania sau straina. Eu cred fetele astea sunt urmarite si in Germania, Scandinavia si alte tari, plus ca exista si foarte multe straine la noi in campionat si totul se leaga. Ba cred ca poate si cativa de la EHF urmaresc jucatoare de nationala. Sunt jucatoare de la Brasov care au agenti straini de asemeni. Si pare sa fie o razbunare sau ura la adresa romancelor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează