SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / CAMPIONAT EUROPEAN / ROMÂNIA-FRANŢA 30-25 (17-13)

Olivier Krumbholz: "A fost greu să ne remontăm"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 decembrie 2008 00:00

Franţa a fost învinsă de fetele lui Radu Voina cu 30-25 după ce au făcut un meci extraordinar.  Olivier Krumbholz a fost nemulţumit de jocul echipei sale contra României.

"Am jucat bine în primele 25 de minute, apoi am început să ne pierdem luciditatea chiar înainte de pauză. A fost greu să ne remontăm. Aceste momente au fost suficiente pentru ca româncele să se replieze.

Faptul că nu am putut valorifica superioritatea numerică este de neiertat. Cu toate acestea echipa Franţei rămîne o echipă puternică. Nu am venit la CE pentru a cîştiga o medalie, ci pentru a juca handbal", a declarat antrenorul echipei Franţei pentru L`Equipe.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  06 Decembrie 2008, 13:59

da, pivorul nostru ,Manea, e o tipa mai durdulie, cam atipica pt o sportiva insa mi se pare chiar buna. Am vazut-o si la turnelul Carpati unde a jucat de asemenea bine. HAI ROMANIA! Neaparat trebuie sa castigam o medalie!

 •  06 Decembrie 2008, 13:52

cate kile are butoiasul atomic manea, mi-e simpatica, nu credeam sa o inlocuiasca asa de bine pe galca-stanca. chestia e ca in comentariul frantuzesc de ieri se spunea ca are un metru 66 si 84 de kilograme si tare mi-e ca vorbeau prostii.

 •  06 Decembrie 2008, 12:38

bravo ghita...ca ai ramas acasa.sper sa ramai mereu la...sapa la zalau

Vezi toate comentariile (5)
Comentează