SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAŢIONALĂ FEMININĂ

Oltchim l-a învins pe Tadici

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2010 00:00


Campioana Oltchim Rîmnicu Vîlcea s-a impus, sîmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei HC Zalău, scor 32-26 (18-15), în meci contînd pentru etapa a XXIII-a a Ligii Naţionale.


Handbalistele de la Oltchim au fost primite cu flori şi jucării de plus la prezentarea oficială. Pe teren, replica formaţiei antrenate de Gheorghe Tadici, fost tehnician şi la Oltchim, a fost puternică. Oaspetele au condus la limita în prima repriză, dar HC Zalău a reuşit să egaleze şi să preia conducerea, 12-11 (min. 22). Oltchim a revenit înaintea pauzei şi a continuat în ritm ascendent, reuşind detaşarea maximă pe tabelă în minutul 50, 19-29. Victoria nu a mai putut fi pusă la îndoială, campioana acumulînd 46 de puncte, după 23 de runde.


 Marcatoare:
HC Zalău - Holhos 11 goluri, Czeczi 4, Molfea 4, Ailincăi 3, Somoi 2, Coadălată 2.

Oltchim - Nechita 5 goluri, Pidpalova 4, Neagu 4, Stanca 3, Gatzel-Han 3, Luca 3, Elisei Ardean 3, Manea 3, Vizitiu 3, Simkute 1.


În celelalte partide din cadrul rundei a XXIII-a s-au înregistrat următoarele rezultate:


HCM Roman-CSM Cetate Deva 26-22
Tomis Constanţa-HCM Buzău 26-24
Oţelul Galaţi-Rulmentul Braşov 28-25
Universitatea Reşiţa-Dunărea Brăila 20-24
HCM Ştiinţa Baia Mare-Ştiinţa Bacău 39-26
Rapid Bucureşti-"U" Jolidon Cluj 29-36.


Etapa următoarea, a XXIV-a, va fi intermediară, meciurile fiind programate în 29 aprilie.


În devans la runda a XXV-a, luni (ora 17.00) se va juca partida dintre HCM Ştiinţa Baia Mare şi Oltchim Rîmnicu Vîlcea.


După 23 de etape disputate în acest sezon, pe primele trei locuri ale clasamentului se află, în ordine, Oltchim Rîmnicu Vîlcea (46 de puncte), "U"Jolidon Cluj (34) şi HCM Ştiinţa Baia Mare (31).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează