SPORTURI  »  HANDBAL  »  VIBORG-OLTCHIM 21-21 (8-12)

Oltchim nu a reusit sa se califice in finala Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2009 00:00

Oltchim Râmnicu Vâlcea a remizat, sâmbata, în deplasare cu echipa daneza Viborg, scor 21-21 (8-12), în cadrul meciului retur din semifinalele Ligii Campionilor, ratând astfel calificarea în ultimul act al competitiei. Oltchim avea sanse minime dupa ce pierduse în tur, la Vîlcea, cu 28-34.

Pentru Oltchim au marcat: Narcisa Lecusanu (7), Ramona Maier (5), Oana Manea (3), Roxana Gatzel (2), Clara Vadineanu (1), Steluta Luca (1), Iulia Puscasu (1), Valentina Elisei (1).

Oltchim Râmnicu Vâlcea este prima formatie din România care joaca semifinalele Ligii Campionilor în noul format.

2.000 de euro ar fi cîstigat fiecare handbalista de la Vîlcea daca Oltchim se califica în finala.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
 •  19 Aprilie 2009, 23:20

DACA are bun simt VOINA pleaca, nu se cramponeaza de cateva salarii! Mai bine platiti-l pana in iulie si construiti pentru anul viitor, cu alt antrenor care a confirmat din tara sau strainatate! Orice zi pierduta dle GAVRILESCU nu mai poate fi recuperata ! VOINA E TOTAL DEPASIT!! PACAT!!

 •  19 Aprilie 2009, 18:23

un sfarsit de competitie...un nou inceput de drum Dupa o partida ce a nascut multe frustrari, mare lucru nu poti scrie ori spune. Cu privire la evolutiile unor jucatoare, as avea cateva pareri: Adina Meirosu s-a aparat admirabil, insa a ratat pe finalizare;ultimul sfert de ora complet nereusit nu i se poate imputa (antrenorul a introdus-o pe faza de aparare, desi avea 2 eliminari...deci randament aproape zero pe blocarea pivotului si asta pt a nu risca o noua eliminare). Roxana Gatzel a jucat f

 •  19 Aprilie 2009, 15:13

Nu pot sa nu scriu si sa le spun celor care critica Oltchimul ca sunt rusinea Romaniei. Sunt genul de romani care daca ar fi castigat Oltchim-ul CL la un gol ar f1 fost suparati ca nu am batut la 10 diferenta. Sunt cei care nu stiu ca performanta sa face incetul cu incetul. Sunt frustratii care nu au realizat nimic niciodata ci doar au criticat pe altii. Sunt cei din cauza carora Romania sufera ca tara.Sunt cei care ar fugii primii la greu. Gandirea lor tre sa dispara ca sa putem evolua ca popor

Vezi toate comentariile (12)
Comentează