SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Oltchim nu-şi revine » Vîlcencele au jucat foarte slab şi cu HC Zalău, cîştigat doar cu 29-24

Ionela Stanca a marcat de două ori în partida contra Zalăului Foto: Marius Ionescu
Ionela Stanca a marcat de două ori în partida contra Zalăului Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 februarie 2013 20:50

După eşecul suferit duminică, în Liga Campionilor, 22-23 cu FTC Budapesta, în primul meci din grupele principale, Oltchim a întîlnit ieri pe HC Zalău, în etapa a 12-a a Ligii Naţionale.

Campioana României s-a impus cu 29-24, dar jocul nu a mulţumit. Linia de nouă metri a fost inexistentă, atitudinea jucătoarelor-vedetă Katarina Bulatovici sau Allison Pineau lăsînd de dorit. Cu patru zile înainte de meciul de la Ljubljana, cu Krim, al doilea din Liga Campionilor, Oltchim nu arată bine deloc. Starea de instabilitate legată de problema financiară din cadrul clubului vîlcean continuă şi e greu de crezut că pînă duminică, la ora jocului, oficialii Oltchimului pot face rost de bani pentru a le achita handbalistelor cele două salarii restante.

Krim Ljubljana a cîştigat primul meci, 29-24 în deplasare cu Zvezda Zvenigorod. Oltchim Rm. Vîlcea nu a pierdut niciodată pînă acum două meciuri consecutive la debutul în grupa principală, vîlcencele fiind creditate în continuare cu prima şansă la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.


"Chiar dacă pierdem în Slovenia nu voi demisiona. Încerc să îmi fac treaba cît mai bine, să pregătesc echipa"
Jakob Vestergaard, antrenor Oltchim

Stanca: "Noi am comis-o, noi trebuie să o dregem!"
Jucătoarele vîlcene nu şi-au revenit încă după insuccesul cu vicecampioana Ungariei. Încearcă totuşi să strîngă rîndurile şi să uite de înfrîngere. "Noi am comis-o, noi trebuie să o dregem! Am făcut un meci slab cu FTC, dar trebuie să ne revenim rapid şi să cîştigăm cu Krim! E un meci dificil, sîntem conştiente de asta, dar mai ştim că avem valoare şi ne putem impune", a declarat Ionela Stanca. Pivotul vîlcean mizează pe mobilizarea echipei în situaţiile delicate. "Dacă vrem să ajungem în semifinale, să fim sigure, trebuie să cîştigăm toate partidele. Atmosfera la echipă e bună, nu e tensionată, mergem înainte", a adăugat Stanca.

"Voi reveni mai puternică"
Cristina Neagu a plecat ieri în Belgia, urmînd ca azi să fie operată la Antwerp, la clinica doctorului Martens. "Am ales să merg în Belgia pentru că am fost cu Patricia Vizitiu atunci cînd s-a operat şi ea. Am trecut prin momente groaznice, dar acum mi-am revenit psihic şi trebuie să merg înainte", a declarat Neagu. "Operaţia de ligamente nu e atît de dificilă precum pare. Am încredere că din vară voi reveni la potenţial maxim", a adăugat interul stînga.

Vestergaard e optimist
Tehnicianul danez e convins că va redresa corabia Oltchimului şi că va califica echipa în semifinalele Ligii. "Am analizat meciul cu FTC. Au fost 32 de greşeli personale, ceea ce e prea mult pentru un meci de Liga Campionilor, atunci cînd joci împotriva unei echipe foarte bune. Ne-am propus să facem patru puncte după primele trei meciuri şi încă mai putem realiza acest lucru", a spus danezul. "Nu cred că partida de la Ljubljana este decisivă, nici dacă pierdem, nici dacă vom cîştiga", a adăugat antrenorul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
usla
usla  •  09 Februarie 2013, 13:51
Postat de valyomanyd pe 07 Februarie 2013, 01:41

Daca nu se califica in semifinale, mai mult ca sigur echipa se desfiinteaza!

ASA ESTE , BRAVO.

danms
danms  •  07 Februarie 2013, 13:25

Problema, părerea mea, nu este la Vestergaard, ci la unele fiţoase de pe-acolo ! 32 de greşeli personale = HALUCINANT !!! Cele două aruncări de la 7 m ale lui Bulatovic sunt contabilizate ca greşeli sau ca aroganţe a la RADIO ZU ?... HAI AI NOŞTRIII !!!

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  07 Februarie 2013, 10:55

In primul rand daca Oltchim a castigat la 5 goluri diferenta nu inseamna ca a castigat chinuit(recunosc ca nu am vazut meciul) in al doilea rand cu o mentalitate adevarata putem sa batem la Ljublijana,"U" Cluj fiind foarte aproape de a realiza acest lucru in toamna,in al treilea rand ma nemultumeste mentalitatea antrenorului care spune ca victoria cu Krim nu e decisiva ca daca va pierde acolo nu isi va da demisia ori din aceste declaratii reiese ca se asteapta la o infrangere duminica...Hai Oltchim!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează