SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-RK ZAJECAR 33-22

Oltchim-RK Zajecar 33-22, într-un meci amical la inaugurarea unei săli de sport

Anastasia Pidpalova
Anastasia Pidpalova

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 septembrie 2011 21:41

Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea şi cea Serbiei, RK Zajecar, au disputat azi un meci amical, la Călăraşi, prin care a fost inaugurată sala de sport din localitate, cu o capacitate de 1500 de locuri.

La doar cîteva zile după meciul inaugural al sălii din Băileşti, Oltchim a fost din nou invitată la un eveniment similar. De data aceasta, la Călăraşi, în compania campioanei Serbiei, RK Zajecar, la care evoluează şi fostul portar al echipei vâlcene, Tereza Pîslaru, plus interul Elena Moise, scrie Mediafax.

Oltchim s-a impus, cu scorul de 33-22 (17-11), oferind nu doar o victorie concludentă, ci şi spectacol, spre deliciul spectatorilor din tribune. Partida dintre Oltchim şi RK Zajecar a fost şi un bun prilej de studiu al jocului formaţiei sârbe, pentru vicecampioana "U" Jolidon Cluj, care o va avea adversară în 17 septembrie, în primul meci de la turneul din Danemarca, din turul doi al Ligii Campionilor.

De la Călăraşi, handbalistele antrenate de Radu Voina vor pleca spre Filiaşi, unde vor juca partida cu SCM Craiova, din etapa a II-a a Ligii Naţionale, programată sâmbătă. În prima etapă a sezonului, Oltchim a învins în deplasare, pe HCM Roman, cu 28-27.

În altă ordine de idei, în sala inaugurată de Oltchim şi RK Zajecar va evolua în sezonul 2011-2012 şi echipa masculină Dinamo Bucureşti, care a fost preluată de autorităţile locale din Călăraşi şi se va numi Dinamo Municipal Călăraşi. Jucătorii dinamovişti vor debuta în noua locaţie, sâmbătă, cu Potaissa Turda, în prima etapă a Ligii Naţionale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dilibau
dilibau  •  12 Septembrie 2011, 20:33

bine ca dati poza cu Pidpalova, care nu mai e demult la Oltchim... mi-e jena de jena voastra

Vezi toate comentariile (1)
Comentează