SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Oltchim se destramă! » Cristina Neagu şi-a găsit echipă

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 01 iunie 2013 19:53

Chiar dacă a cucerit titlu în România, Oltchim nu va juca în sezonul viitor al Ligii Campionilor. Echipa din Rîmnicu Vîlcea şi-a pierdut cele mai importante jucătoare, clubul avînd mari probleme financiare.

Cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, Cristina Neagu, a plecat şi ea de la Vîlcea şi a semnat cu Buducnost Podgorica, campioana Muntenegrului.

În ultimele sezoane, handbalista de 24 de ani a avut mai multe probleme din cauza accidentările, şi chiar a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi.

Ştiinţa Baia Mare a luat şi ea două jucătoare de la Oltchim, Ada Nechita şi Paula Ungureanu vor evolua din sezonul viitor la vicecampioana României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
cypryathos
cypryathos  •  20 Octombrie 2013, 10:14
Postat de razvyyc pe 02 Iunie 2013, 22:58

Care jucatoare ne pleaca, nene.... Au plecat vreo 3 jucatoare afara, restul au fost straine.

AUZI BAI NENE CHIAR DACA ERAU STRAINE ERAU TOT DE ALE NOASTRE JUCAU PENTRU O ECHIPA ROMANEASCA, DECI INCA O DOVADA DE CE O ECHIPA DE TALIA OLTCHIMULUI S A DESTRAMAT DIN PACATE SUNT FOARTE MULTI CA NEICA ASTA CARE COMENTEAZA DAR HABAR NU ARE CE COMENTEAZAComentariul tău...

cypryathos
cypryathos  •  20 Octombrie 2013, 10:09

OLTCHIM TE VOI IUBI MEREU!!! SI IN FIECARE AN CARE VA TRECE SI VOI URMARI CHAMPIONS LEAGUE IMI VOI ADUCE AMINTE DE TINE CU DRAG SI IN ACELASI TIMP CU O MARE DURERE CA NU MAI ESTI ACOLO!!!! TE VOI IUBI MEREU!!!!!

cypryathos
cypryathos  •  20 Octombrie 2013, 10:06

Din pacate chiar daca sunt baimarean si echipa mea de suflet HCM joaca in Champions League, obtinand aseara prima victorie in grupe cu nimeni alta decat Hypo, resimt acut lipsa din aceasta competitie a Oltchimului echipa pe care am iubit-o enorm ba chiar am idolatrizato. Din pacate si sper sa ma insel parerea mea este ca atunci vom mai avea o echipa de talia OLTCHIMULUI cand vom mai castiga la fotbal "CUPA CAMPIONILOR EUROPENI!!!!" AM DEMONSTRAT PENTRU INCA ODATA CA SUNTEM ROMANI SI CA NU NE INTERESEAZA NICI VALORILE NICI PERFORMANTELE, SI CA HABAR NU AVEM SA TINEM CU ORICE PRET DE CEEA CE AVEM MAI BUN IN ACEASTA TARA CARE DIN FERICIRE E FRUMOASA SI DIN PACATE E LOCUITA!!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează