SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

Oltchim vrea două rusoaice

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Preşedintele clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat joi că echipa sa doreşte să le legitimeze din vară pe Maria Sidorova (portar, 28 ani) şi pe Liudmila Postnova (inter, 24 ani), ambele de la Lada Togliatti, transmite corespondentul NewsIn.

"Petre Berbecaru (n.r.-vicepreşedinte Oltchim) a vorbit cu ele, le-a întrebat dacă ar fi de acord în principu să vină la Vâlcea, iar ele au răspuns afirmativ. Postnova şi Sidorova au contract cu Lada până în 2009, deci, pentru a le transfera, automat vom avea nevoie şi de acordul clubului rus. Dar, deocamdată, sunt doar discuţii preliminare", a declarat Ioan Gavrilescu. Oficialul a mai adăugat că o discuţie amănunţită se va purta la meciul retur dintre Lada şi Oltchim din Liga Campionilor.

Campionă mondială cu Rusia, Sidorova a fost dorită la Oltchim şi în urmă cu doi ani, însă negocierile de atunci cu rusoaica au fost blocate de antrenorul Tadici, care nu a dorit la acel moment straniere la echipă. Dublă campioană mondială cu echipa Rusiei, Postnova este momentan printre cele mai râvnite jucătoare din Europa. Ikast, FCK Copenhaga, Hypo Viena, Zvezda Zvenigorod i-au făcut oferte interului stînga, care este şi golgheterul Ladei în Liga Campionilor, cu 56 de reuşite.

Preşedintele Oltchimului aşteaptă şi deznodământul în cazul handbalistelor Gâlcă şi Lecuşanu, care nu şi-au prelungit contractele: "Gâlcă mi-a spus că nu a semnat cu nimeni şi-mi va da un răspuns pe 31 martie, după grupa de calificare, iar Lecuşanu este şi ea indecisă. Dacă vor pleca, nu vom sta cu mâinile în sân, vom aduce alte jucătoare de valoare pe posturile lor".

Următorul meci al Oltchimului în Liga Campionilor este programat duminică în deplasare la Gyor, de la ora 17:15.
Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  21 Februarie 2008, 22:01

oricine ar pleca si oricine ar veni la Oltchim, tot numarul unu o sa fim, asa ca n-are rost sa ne agitam atata. Micutzii invidiosi mai au mult de suferit din cauza noastra.

 •  21 Februarie 2008, 15:09

SE DISCUTA de trecerea lui NEAGU la OLTCHIM din vara,iar unii oameni cu influenta si putere in handbal,spun ca v-a fi moneda de schimb!Totul este tinut secret,dar se vede treaba,ca a rasuflat de la jucatoare, care acum neaga cu vehementa,pt. a corecta scaparea!De urmarit atent!!!

 •  21 Februarie 2008, 15:03

Nu mai delirati,Tadici a vorbit putin cu ele, pt.ca le cunoaste de la nationala,dar el are alte planuri.Sa vedeti ca nu accepta ,nici o straina,ca vrea jucatoare de lot al ROMANIEI,nu sa investeasca pt. altii. O VREA PE NEAGU cu orice pret,si o va avea!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează