SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / LIGA CAMPIONILOR / HCM CONSTANTA-THW KIEL 25-29

Onorabil

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2007 00:00

Constantenii au tinut piept aseara masinariei Kiel, pierzind fara sa se faca de ris. E insa a treia infringere din grupa. Anul trecut, diferenta fusese de 9 goluri in favoarea celor de la Kiel. Acum, constantenii veneau dupa doua meciuri pierdute in grupa si nu voiau sub nici o forma sa fie carne de tun pentru nemti. si n-au fost. "Marinarii" lui Eden Hairi au inceput fulminat, conducind cu 2-0 in primul minut. Apoi, au tinut scorul tn echilibru pina la 5-5. Au fost suficiente insa citeva faze mai tulburi pentru ca detinatorii Ligii Campionilor sa puna o distanta de sase lungimi intre ei si HCM.

Prima repriza s-a incheiat cu 21-14 pentru Kiel, iar in partea a doua constantenii s-au aflat tot timpul in plasa adversarilor. Adus vara aceasta de la Baia Mare, Muresan a facut, in fine, un meci mare, devenind cel mai bun marcator de aseara al "marinarilor". Germanii au jucat cu mult calm, cautind sa nu apese pe acceleratie mai mult decit era cazul. Pe final, elevii lui Hairi s-au apropiat, inchizind tabela la 25-29. Un rezultat mai strins decit oricare dintre meciurile disputate cu THW Kiel.

"Ne-am complicat singuri viata", a spus extrema dreapta Laurentiu Toma. "Am fi putut sa cistigam, dar a intervenit vechea noastra meteahna, ratarile". Urmatoarea partida a HCM este pe 10 noiembrie, in deplasare, la Montpellier.

"Se vede ca jucam altceva si ne pare rau ca nu am speculat momentele lor mai slabe. Anul acesta, sansa noastra e sa ne batem pe viata si pe moarte cu Hammarby pentru locul trei in grupa"

Nurhan Ali, director executiv

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează