SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSU SUCEAVA-HANDBALL ESCH 23-21

Pas timid spre finală » CSU Suceava s-a impus cu 23-21 cu Handball Esch şi visează la Challenge Cup

Răzvan Bernicu a suferit mult pe marginea terenului // Foto: Mediafax
Răzvan Bernicu a suferit mult pe marginea terenului // Foto: Mediafax

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2013 22:14

Victoria cu doar două goluri nu le conferă moldovenilor linişte înaintea returului din Luxemburg. Sucevenii cred însă în şansa lor.

CSU Suceava a cîştigat ieri, pe teren propriu, cu 23-21 partida tur din semifinalele Challenge Cup. Moldovenii au trecut însă pe lîngă o victorie mult mai concludentă, care le-ar fi asigurat într-o mare măsură calificarea în finală.

Trioul Bursuc-Mitrea-Gavriloaia a făcut legea în prima repriză. A pus umărul şi portarul Şelaru, iar Suceava s-a desprins repede la 9-3! Pînă la pauză luxemburghezii au mai echilibrat disputa, iar gazdele conduceau cu 12-7.

În partea a doua, diferenţa de şase goluri s-a refăcut în mai multe rînduri. A fost 13-7, 14-8 şi 22-16 şi 23-17 în minutul 52. Ultimele opte minute au fost însă seci pentru gazde. Mingea a tremurat în mîna moldovenilor, iar Esch a marcat de patru ori consecutiv!

În aceste condiţii, calificarea se va juca în Luxemburg, pe 27 aprilie. Elevii lui Răzvan Bernicu cred că pot juca finala, mai ales că, în tururile precedente, calificarea au obţinut-o de fiecare dată în deplasare!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează