SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Paula Ungureanu şi-a prelungit contractul cu Oltchim

paula ungureanu
paula ungureanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

Goalkeeperul Oltchimului, Paula Ungureanu, a ajuns la un acord cu formaţia Oltchim Râmnicu Vâlcea privind prelungirea contractului pentru încă un sezon. 

"În mod normal când facem transferuri sau prelungiri de contracte cerem părerea antrenorului. În cazul Paulei nu se pune problema pentru că suntem siguri că ne dorim serviciile sale, este o handbalistă care ne-a ajutat foarte mult şi care ne va ajuta şi în sezonul viitor", a declarat preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu.

În ceea ce le priveşte pe Roxana Gatzel, Steluţa Luca şi Gabriella Szucs, handbaliste cărora le expiră contractul cu formaţia vâlceană, încă nu s-a luat o decizie. "Vom discuta cu fiecare în parte şi vom vedea. Nu ştiu în acest moment dacă vor rămâne sau nu la Oltchim, în cazul lor părerea antrenorului este decisivă. În orice caz, până în acest moment nu ştiu de o ofertă pe care să o aibă Szucs, aşa cum s-a zvonit", a completat Gavrilescu. 

La Oltchim Râmnicu Vâlcea se va întoarce şi interul Adriana Ţăcălie, care a fost împrumutată pentru un an la Oţelul Galaţi. "Dacă antrenorul va decide să rămână, dacă va avea nevoie de ea, o păstrăm. Dacă nu, probabil va merge la o altă echipă din Liga Naţională. Oricum, eu doream să plece nu la Galaţi, la o altă grupare dar aşa şi-a dorit ea şi nu ne-am opus", a concluzionat preşedintele campioanei României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  27 Mai 2010, 16:18
Postat de pe 27 Mai 2010, 13:32

Alt destept ...

ce mic si deloc "ramolit" esti tu, Radutha draga!!!

 •  27 Mai 2010, 13:32

Alt destept ...

 •  27 Mai 2010, 12:26
Postat de pe 26 Mai 2010, 21:15

Da' mare specialist mai esti Dorinele ! Nu te-ai autopropune pe postul de presedinte al clubului , mai ales ca postul va ramine vacant prin retragerea ramolitului de Gavrilescu ?

Draga Rautha, ti-ai dori tu sa fi asa "ramolit" cum este Gavrilescu!!! Si nu cand vei ajunge la varsta lui ci acum.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează