SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

PCH se implică și în handbal » Ultrașii se revoltă după regula „anti-Dinamo” introdusă de Alexandru Dedu, președintele FRH

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 09:50

Peluza Cătălin Hîldan a postat un comunicat pe pagina de Facebook prin care l-a criticat dur pe Alexandru Dedu (48 de ani), președintele Federației Române de Handbal.

Ultrașii „câinilor” reclamă faptul că echipa de handbal masculin a lui Dinamo va trebui să renunțe la 5 dintre cei 8 extracomunitari, în urma unei decizii luate ieri de FRH. (detalii, AICI) Decizia vine chiar în momentul în care campioana României e la un pas de optimile Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe Sporting Lisabona chiar în Portugalia, 26-25, în prima manșă a play-off-ului.

Fragmente din comunicat

Alexandru Dedu. Asta e marea pacoste a noastră. Pofta asta criminală și de neînțeles de a-i trage scara celui care se ridică și scoate capul în lume. Omul preferă să cadă în penibil, să distrugă orice speranță a performanței, doar pentru a-și satisface orgoliul personal. Chiar înaintea meciului decisiv de duminică cu Sporting, Dedu a luat o decizie care va destabiliza tot lotul lui Dinamo, pentru că în urma hotărârii de ieri a FRH, clubul nostru va trebui să renunțe la 5 dintre cei 8 jucători extracomunitari.

Jucătorii noștri sunt cu moralul la pământ din cauza deciziei FRH. Oameni care și-au petrecut ani buni din viață aici, care au învățat limba română odată cu gustul sarmalelor (pregătite special pentru ei cu carne de vită), oameni care și-au adus familiile aici, care au refuzat oferte din Germania, Danemarca sau Ungaria, pentru că au prins rădăcini printre noi, SE SIMT ACUM IZGONIȚI de criteriile stupide ale lui Dedu. Băieții stau să-și caute echipe în loc să se concentreze pentru returul de duminică. TE AȘTEPTĂM duminică la Sala Dinamo, domnule Dedu!

Dacă ești bărbat, vino să asculți cântecele celor pe care ai tot încercat să-i interzici prin sălile de sport și care s-au întors cu niște dedicații speciale. Oricum le vei auzi și la televizor, oricât le vei cere televiziunilor să sugrume microfoanele de ambient”

Dedu a avut votul decisiv

Din cei 16 membri ai Consiliului de Administrație, scorul voturilor a fost de 8-8. Conform statutului, votul dublu, în caz de egalitate, îl are președintele. Alexandru Dedu a votat pentru introducerea măsurii cu trei jucători extracomunitari.

În aceeași „tabără" cu Dedu au fost Mihai Bocan, Claudiu Evi, Petru Ghervan, Gheorghe Bejinariu, Vasile Pavel, Alexandru Teuțan, Veniamin Lupan. De partea cealaltă, au votat împotrivă Flavius Sâsâeac, Gheorghe Tadici, Ali Nurhan, Sorin Dinu, Steluța Luca, Remus Drăgănescu, Doru Manea și Daniel Kotecz.

Dinamo s-a impus în deplasare cu Sporting Lisabona, scor 26-25, în turul barajului pentru „optimile” Ligii Campionilor la handbal masculin. Returul se joacă pe 1 martie, de la ora 17:30, iar „dulăii” sunt în pole-position pentru o performanță istorică, accederea în optimile de finală ale celei mai galonate competiții intercluburi.

VEZI ȘI:

Vâlcea și CSM București, victorii lejere în campionat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
486296171535958
Nelu Stanciu  •  01 Martie 2020, 17:53

Strategia dinamovistă va rămâne aceeaşi să obţină o victorie-două, apoi să vândă tot, baza materială în primul rând, şi să fugă în Panama, la dezmăţ.

ravenpaladin
ravenpaladin  •  27 Februarie 2020, 17:38

DE CE ,PERSONAJE CA dedu (handbal) sau petrache (rugby),fara sa le punem sub lupa activitatea sportiva ,ajung in fruntea unor federatii si fac praf totul fara sa fie trasi la raspundere de catre cineva.In handbal suntem jos de tot la nivel de loturi nationale (avem coficientul actual ,doar datorita rezultatelor din cupele europene)......la rugby suntem unde suntem datorita DL.petrache,care pe unde a fost a facut ravagii (COR,CSM Buc.,FRR).Nimeni ,dar chiar nimeni nu i-a nici-o masura ????Preferabil sa ne scaldam in mediocritate si sa ne plangem in continuare de mila.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  27 Februarie 2020, 15:25
Postat de Costel Pisleaga pe 27 Februarie 2020, 10:54

dedu este un incopetent din toate punctele de vedere !!! DEMISIA !!!

Decizia a fost luată acum jn an, în martie 2019! De ce Dinamo și PCH se trezesc abia acuma?!?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează