SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Pe contre

Articol de - Publicat sambata, 03 mai 2008 00:00

Pînă la marele derby, Oltchimul şi Rulmentul se duelează de la distanţă prin jocurile indirecte.

Programată iniţial pe 17 mai, partida dintre Oltchim şi Rul­men­tul se va disputa mai devreme sau mai tîrziu, pentru că exact la acea dată Rulmentul va juca prima manşă din finala Cupei Cupelor, contra norvegiencelor de la Larvik.

Pînă atunci însă, cele două formaţii încearcă să lucreze la “indirecte”. Oltchim va întîlni azi, de la ora 11:00, la Cluj Napoca, for­maţia Jolidon. E meciul în care bra­şo­venii îşi pun cele mai mari speranţe pentru a încurca “na­ţi­o­nala” lui Tadici. Cu Amariei, Cu­cuianu, Senocico sau Bu­su­io­ceanu, clujencele încearcă să dea marea lovitură, mai ales că au promisă o primă consistentă de la patronul braşovean, Teodor Florescu: 1.000 de euro de fiecare. Dacă Jo­li­donul încurcă Vîlcea, atunci meciul direct de la Rm. Vîlcea devine unul doar de palmares, echipa Marianei Tîrcă devenind campioană.

Nici Vîlcea nu stă însă cu mîinile în sîn. Gheorghe Tadici a vorbit cu jucătoarele de la HC Zalău, fosta sa echipă, şi le-a promis, de asemenea, prime, dacă luni, în meciul restanţă, vor încurca Rulmentul. Braşovul şi Vîlcea sînt la egalitate în acest moment în clasament, cu 38 de puncte, dar Rulmentul are un meci mai puţin disputat.

Totul se decide la VÎlcea!
Dacă cele două echipe nu se vor încurca la Cluj, respectiv Zalău, titlul se va decide cel mai probabil în penultima etapă, la Rîmnicu Vîlcea. Rul­mentul a învins în meciul tur cu 27-26 şi are nevoie cel puţin de un re­zultat de egalitate pentru a ieşi campioană. Şi o înfrîngere la un gol, dar cu mai mult de 26 de goluri marcate pentru ardelence, le-ar ajunge braşovencelor. Dacă returul se va încheia cu acelaşi scor ca şi în tur, dar pentru Oltchim, vîlcencele vor cîştiga titlul la golaveraj.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
 •  04 Mai 2008, 19:50

ptr. hacker: ma bucur ca a fost o neantelegere. totul e ok.

 •  04 Mai 2008, 13:48

ai dreptate, am gresit ca am generalizat. tu esti unul dintre putinii oameni din brasov cu care am discutat despre handbal, fara ca apoi sa fiu jignit. scuze !!

 •  04 Mai 2008, 11:33

ptr. hacker: nu inteleg ce vrei sa spui prin "injurati valcea". nu cred ca ti-am scris asa ceva nici tie nici altui valcean. am primit o educatie prea buna ca sa ma cobor la asa ceva. imi pare rau ca generalizezi, dar nu cred ca ai dreptate. daca gasesti un articol in care am jignit pe cineva ma retrag de pe aceste siteuri. daca nu, incearca sa fi mai obiectiv.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează