SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEUL PREOLIMPIC

Pe turnantă » Naționala feminină de handbal a ajuns în Suedia: încep pregătirile pentru turneul preolimpic

Eliza Buceschi e gata pentru meciul cu Danemarca // Foto Raed Krishan
Eliza Buceschi e gata pentru meciul cu Danemarca // Foto Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 15 martie 2016 00:00

Naționala a ajuns aseară la Kristianstad, unde pregătește meciurile cu Danemarca și Muntenegru. Eliza Buceschi, Gabi Szucs și Aneta Udriștoiu s-au refăcut după problemele medicale.

România a pierdut clar duminică seara disputa cu Norvegia din preliminariile CE 2016, 17-27. Antrenorii au ales însă să nu le folosească deloc pe Neagu, Ungureanu, Elisei, Buceschi, iar alte jucătoare de bază au evoluat foarte puțin. "Nu aveam nimic de demonstrat. Acum e important să ne calificăm la Jocurile Olimpice", a declarat secundul Costică Buceschi.

"Tricolorele" au ajuns aseară la Kristianstad, în Suedia, acolo unde antrenorul Tomas Ryde a ales cartierul general înainte de a pleca spre Aarhus ( Danemarca). Veștile bune vin dispre jucătoarele care au avut probleme medicale. " Eliza Buceschi se antrenează normal și nu mai are probleme la genunchiul drept, care se umflase, Gabi Szucs a trecut peste virusul stomacal, iar Aneta Udriștoiu a suferit o entorsă la meciul cu Norvegia, dar nu e nimic grav", a declarat Buceschi.

România va întâlni Suedia într-un meci amical, mâine, de la ora 19:30. "Va fi o partidă în care vom încerca să facem mici retușuri și să jucăm cu gândul la Danemarca, primul adversar de la Aarhus", a încheiat Buceschi.

Programul meciurilor României la Aarhus

Vineri, 18 martie
20:00    România-Danemarca

Sâmbătă, 19 martie
18:45    România-Uruguay

Duminică, 20 martie
18:45    România- Muntenegru

* DigiSport va transmite turneul preolimpic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează