SPORTURI  »  HANDBAL  »  BARAJ CM

VIDEO Cristina Neagu a avut nevoie de forțele de ordine pentru a părăsi sala din Pitești: „E visul meu!”

Cristina Neagu a avut nevoie de forțele de ordine pentru a părăsi sala din Pitești: „E visul meu!” +12   FOTO
Cristina Neagu a avut nevoie de forțele de ordine pentru a părăsi sala din Pitești: „E visul meu!”

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 19:35 / Actualizat sambata, 08 aprilie 2023 19:35

Naționala de handbal feminin a României este ca și calificată la Campionatul Mondial din această iarnă, după victoria categorică din manșa tur a barajului cu Portugalia, scor 35-20. Jucătoarele „tricolore”, în frunte cu Neagu, au fost asaltate de fani după victoria de la Pitești.

  • Manșa decisivă este programată miercuri, 12 aprilie, în Portugalia, de la ora 22:15. Va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și va fi televizată pe Pro Arena.
  • Campionatul Mondial din 2023 va fi organizat de Norvegia, Danemarca și Suedia, în perioada 29 noiembrie - 17 decembrie. La el vor participa 32 de țări.

Peste 4.000 de spectatori au fost prezenți în sala din Pitești, la victoria clară cu Portugalia. Fanii s-au înghesuit la autografe la finalul partidei. 

Cristina Neagu a avut nevoie de un coridor creat de forțele de ordine pentru a putea ajunge la vestiare. Una dintre fetele care așteptau o poză cu Neagu a exclamat: „E visul meu!”.

VIDEO. Florentin Pera, după victoria cu Portugalia

„Un meci foarte reușit realizat de echipă. Sunt foarte mulțumit de prestație. Sigur, după rezultat putem spune că a fost un meci la îndemână, dar am muncit și nu ne-am relaxat. 

Când ne-am văzut le-am transmis să lupte până la ultima picătură de energie, să creștem pe faza de apărare. Asta mă bucură mult. Una peste alta, apărarea a funcționat foarte bine. 

Am reușit să plecăm în viteză pe tranziție, am obținut multe goluri ușoare. Am luat o opțiune serioasă pentru calificare. Portugalia nu e o echipă chiar de acest nivel, învins Spania. Acest lucru ne-a mobilizat. Le felicit pe fete pentru tot ce au realizat. 

Am avut ceva probleme, Eliza Buceschi și Sorina Grozav au trecut peste accidentări. Cristina Neagu a avut și ea anumite probleme într-o zi”, a spus Florentin Pera. 

Atmosfera a fost superbă, condițiile de la Pitești au fost extraordinare. Le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest meci
- Florentin Pera

Au fost foarte mulți spectatori, asta ne ajută de fiecare dată. Ne bucurăm că au venit și le mulțumim. Cu siguranță vom juca la fel de serios și la retur 
- Ana Maria Tănasie

Citește și alte știri din sportul românesc: 

UPDATE Accident pe A2: mașina în care se aflau Benny Adegbuyi și soția lui a intrat într-un parapet » Precizările sportivului pentru GSP.ro: „Mașina este daună totală, dar noi suntem bine! Am fost la un pas de tragedie”

FOTO Apariție surpriză la Naționalele de Natație » Teodora Stoica, galerie pentru rivalul lui David Popovici

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (7)
Dansss
Dansss  •  09 Aprilie 2023, 11:16

Respect!

Grandy58
Grandy58  •  09 Aprilie 2023, 09:47

La asa scor se cuvin doar laude ... Totusi victoria este surprinzatoare avand in vedere ce extreme slabe avem ... S-a dovedit ca selectia lui Tanasie , Dinca , Mitigus (Polocoser) , a fost total gresita ... Mai lipsea Pristavita ca si ea e de la Horatiu ... Poate la viitoarele actiuni vor fi incluse si jucatoarele tinere ... Gogarla , Corina Lupei , Ligandroiu , Stoica ...

10Klaudiu
10Klaudiu  •  09 Aprilie 2023, 09:43
Postat de romanbun pe 09 Aprilie 2023, 09:27

Sper ca si Cristina Neagu, sa nu mai injure si sa nu mai provoace suporterii, caci atunci cand semeni vant, culegi furtuna !

Acestea sunt motivele lor absurde ... ca au fost injurati. Bun. Trebuia sa se manifeste in halul acela de inculti, cu atatia copii si femei in sala ?? Frumos .... foaaarte frumos. Galerie de inculti. Si-au dat arama pe fata .... sa nu se mai ascunda dupa vorbe. Mare dreptate au cei care le spun ca sunt ***. Inclin sa cred ca asa este.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează