SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE-MKS LUBLIN 30-25

Petrecere de Ligă! » Cum îşi propun băimărencele să sărbătorească fiecare victorie din Liga Campionilor

Gjorgjevska, Eliza Buceschi, antrenorul Costică Buceschi, Nechita şi Herrem la petrecerea de după meci +1   FOTO
Gjorgjevska, Eliza Buceschi, antrenorul Costică Buceschi, Nechita şi Herrem la petrecerea de după meci

Articol de - Publicat duminica, 19 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 octombrie 2014 23:43

Campioana României şi-a propus să sărbătorească fiecare victorie din Ligă cu dans şi muzică. A cincea favorită la cîştigarea trofeului a bifat primul succes vineri.

Baia Mare a jucat vineri primul meci al actualei ediţii feminine în Liga Campionilor. S-a chinuit în primele 20 de minute, polonezele de la Lublin, outsiderele grupei, conducînd şi cu patru goluri diferenţă. "Nu am avut deloc emoţii. Am simţit din teren că sîntem peste ele şi cu trecerea timpului asta s-a văzut", a declarat interul Eliza Buceschi.

Antrenorul Costică Buceschi a ales şi în acest meci să ruleze tot lotul, deşi unele dintre jucătoare nu au dat satisfacţie. "A fost tracul debutului din Liga Campionilor. Sînt convins că împotriva celor de la Metz, în etapa a doua, lucrurile vor sta altfel", şi-a scuzat elevele Buceschi.

Dans şi voie bună
După meci, fetele au ciocnit în cinstea victoriei un pahar de şampanie, au dansat şi s-au distrat la unul dintre restaurantele din Baia Mare. "Sărbătorim fiecare victorie a HCM Baia Mare ca o mare familie", a scris pe contul său de facebook primarul Cătălin Cherecheş.

Alături de prieteni şi soţi, familii, jucătoarele au dansat şi s-au distrat. "Aceste întîlniri nu fac decît să unească grupul, să ne cunoaştem mai bine şi să fim mai puternice", a spus şi Adriana Nechita.

Metz a pus probleme Larvikului
HCM Baia Mare va avea cu siguranţă un meci mult mai greu în etapa a doua a Ligii, la Metz. Campioana Franţei a pus destule probleme, aseară, campioanei Norvegiei, Larvik, conducînd în permanenţă în prima repriză. După 11-11 la pauză, norvegiencele s-au desprins în partea a doua la 18-12, Metzul înscriind un singur gol în 12 minute!

Boudouin, Kamto, dar şi portarul Glauser au fost cele mai bune jucătoare ale echipei franceze, care a mai avut o răbufnire, înscriind de patru ori consecutiv. S-a terminat 25-20 pentru fosta campioană a Norvegiei, la care a strălucit Nora Mork.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  20 Octombrie 2014, 22:46

buna si petrecerea...(dar era mai bine dupa ult meci din grupa)

inquirer
inquirer  •  19 Octombrie 2014, 17:38

Este foarte bine ca se distreaza fetele si echipa, asa ajung sa se cunoasca.. Ar fi bine in schimb sa creasca si atitudinea lor profesionista in teren precum si motivatia. Oricit sint ele de talentate, o echipa mai motivata si cu mai multa atitudine le va crea probleme. Cu o atmosfera prea lejera nu se fac mari performante.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează