SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHALLENGE CUP

Potaissa Turda a pierdut la două goluri, dar s-a calificat mai departe!

facebook @potaissaturda
facebook @potaissaturda

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 10:07

Echipa de handbal masculin Potaissa Turda a trăit periculos cu BSB Berna, 33-35, dar s-a calificat mai departe! 

Potaissa pornea cu avantajul victoriei din Elveția, dar elevii lui Horațiu Gal nu au putut sta prea liniștiți. Echipa din Berna a condus aproape în permanență, iar cu două minute înainte de final, avea 33-30. 

Un gol le mai trebuia oaspeților și Turda părăsea competiția! 

Sârbul Milos Dragas și portarul Ionuț Irimuș aveau însă să decidă meciul, primul marcând două goluri decisive, iar Irimuș având o intervenție excepțională.

Cu scorul general de 69-68, câștigătoarea trofeului din 2018 merge mai departe. 

În „sferturi” e și CSM București, cele două formații urmând să-și afle marți, la tragerea la sorți, adversara din turul următor. Mai sunt calificate în „sferturi”, Dukla Praga (Cehia), Banik Karvina (Cehia), Atnea HC (Grecia), Halden Topphandball (Norvegia), Valur Reykjavik (Isalnda) și HC Victor Stavropol (Rusia). 

Citește și:

CSM București pregătește o mutare-surpriză » Per Johansson revine, dar va fi secund!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează