SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Președintele lui Dinamo anunță o luptă totală cu Alexandru Dedu, după calificarea în optimile Ligii Campionilor: „A fost cea mai grea săptămână din istoria clubului”

FOTO: Raed Krishan +44   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 02 martie 2020 00:18

Daniel Georgescu, președintele lui Dinamo, promite că nu va lăsa lucrurile așa și că va lupta pentru a schimba decizia federației de a nu avea în echipă decât trei jucători extracomunitari.

Fanii de la Dinamo l-au taxat pe tot parcursul meciului câștigat cu Sporting, scor 26-25, pe președintele FRH, Alexandru Dedu. Supărați pe decizia luată în Consiliul de Administrație, fanilor le e frică acum că jucătorii de la Dinamo vor fi nevoiți să plece la alte formații. 

Cea mai grea săptămâna din istoria lui Dinamo

Omul care se ocupă de handbal la Dinamo, Daniel Georgescu, dă cărțile pe față și spune că războiul cu șeful FRH de acum încolo începe.

„Am trăit poate cea mai grea săptămână din istoria echipei. Jucătorii când au aflat au venit la mine și m-au întrebat: «Boss, ce facem? Cine rămâne, cine pleacă?». Am încercat să-i liniștesc, le-am promis că după meciul cu Sporting vom clarifica lucrurile. Dar acum nu știu ce vom face. Cert este că nu vom lăsa totul cum vrea o persoană sau alta, cei care vor să distrugă această echipă frumoasă! Ne vom lupta. M-au sunat avocați din toată țara, oameni dezinteresați, care s-au oferit să ne ajute. Vom porni războiul, așa cum am promis", a declarat Georgescu.

+40 FOTO

Oficialul dinamovist a dezvăluit că jucătorii nu vor să plece, dar au oferte și nu știu ce le rezervă viitorul. „Vreau să mă bucur de moment. Am scris o istorie frumoasă și am trăit niște sentimente incredibile. Emoțiile acestea, agonie, revenire, extaz, nu prea aș mai vrea să le trăiesc", a încheiat Goergescu. 

Vezi și:

DINAMO ÎN LIGA CAMPIONILOR // Sala Polivalentă sau Cluj? Președintele lui Dinamo anunță: „Fanii decid unde se joacă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
edu2020
edu2020  •  02 Martie 2020, 19:43

Aceleasi interese obtuze si gandiri invechite, ce nu mai au nicio legatura cu ce este sportul in prezent. Alungand strainii scazi automat performanta echipelor de club . Copiii se indreapta spre un sport de echipa atunci cand apar performantele si notorietatea. Mereu ai nevoie de vedete(campioni) ca sa atragi tineri. Indiferent ca se numesc Asoltanei , Saied, Kutuz sau Campos. Dedu este din alta epoca. Tot respectul pentru cariera lui de jucator. Vremurile s -au schimbat!

hai_d1nam0
hai_d1nam0  •  02 Martie 2020, 12:06

dedule , chiar nu se facea una ca asta in timpul unei competitii si plus de asta o sa avem echipe pline de romani si performante externe zero. vrei sa distrugi si handbalul, fiecare roman sau strain se impune prin valoare si daruire. unii dintre romanii care nu au loc in echipe poate nu merita, te.ai intrebat? o sa devenim mediocri si la sportul asta in competitiile externe...

290536621401889
Ioan Chiculita  •  02 Martie 2020, 11:11

acum cand echipele romanesti au inceput sa mearga vi cu asemenea decizii? ceva nu este in regula cu dvs. d-le Dedu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close