SPORTURI  »  HANDBAL  »  AMICAL / ROMÂNIA-SUEDIA 32-27

Prima victorie în China

Articol de , , - Publicat marti, 05 august 2008 00:00

"Naţionala" feminină de handbal a disputat azi primul amical în China, împotriva selecţionatei Suediei. Deşi nu fac parte din aceeaşi grupă, cele două echipe s-au înţeles să joace un meci de pregătire. Româncele au avut o evoluţie bună, antrenorul Gheorghe Tadici a jucat cu două echipe diferite în fiecare repriză. Scorul final, România - Suedia a fost 32-27, după ce la pauză diferenţa era de 6 puncte, 17-11.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
 •  09 August 2008, 21:09

macar cu atat ne putem bucura si noi ....ca avem echipa de handbal buna care ne mai aduce zambetul pe buze cu victoriile ei si cu stilul de joc....fata de echipa de fotbal a romaniei care nu stie decat sa se bage cu fundul in poarta!!!!Succes fetelor si domnului Tadici....sa veniti cu o medalie ca o meritati!!:))))

 •  07 August 2008, 18:55

Meci amical e cu totul altceva ,sa vedem la meciurile cu miza cum le jucam si mai ales ce inceputuri de partide vom avea stiind ca ne place sa alergam dupa egalare.Astept mult de la Ada sa confirme ca avem extrema dreapta si ca poate sa hotarasca soarta unei partide printr-o evolutie curajoasa si prin patrunderi indraznete,ca asta ii lipseste.Tadici ar trebui sa o foloseasca mai mult pe Senocico pe finaluri de meci stiind ca Bradeanu le joaca cu trac(se pare ca acea ratare din ultima secunda)..

 •  06 August 2008, 18:45

ptr.fanhandbal: sus pe banda ai OLIMPIADA 2008 intri si gasesti mai multe articole despre handbal, inclusiv ce te intereseaza.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează