SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU

VIDEO Probleme pentru naționala României: „Crina Pintea a fost foarte răcită, Lorena Ostase are fisură la deget”

Florentin Pera, selecționerul României, a prefațat confruntarea cu Muntenegru (marți, 19:00) din grupa principală II de la Campionatul European de handbal feminin. +9   FOTO
Florentin Pera, selecționerul României, a prefațat confruntarea cu Muntenegru (marți, 19:00) din grupa principală II de la Campionatul European de handbal feminin.

Articol de , - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 14:35 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 15:37

Florentin Pera, selecționerul României, a vorbit despre problemele de sănătate ale fetelor înaintea partidei cu Muntenegru (marți, 19:00) din grupa principală II de la Campionatul European de handbal feminin.

Ce au declarat Florentin Pera și Ana Maria Tănăsie înainte de România - Muntenegru + Imagini de la antrenamentul „tricolorelor”
România - Muntenegru
Ce au declarat Florentin Pera și Ana Maria Tănăsie înainte de România - Muntenegru + Imagini de la antrenamentul „tricolorelor”

VIDEO. Florentin Pera, despre România - Muntengru: „Am încredere în capacitatea fetelor de a se mobiliza”

„Problema este că pe anumite jucătoare trebuie să le schimbăm. Nu avem un lot echilibrat din acest punct de vedere. Nu avem jucătoare care să facă ambele faze de joc și suntem nevoiți în anumite momente să facem schimbări pentru a ne menține sistemul de apărare. Sigur că trebuie să luăm în calcul mai multe aspecte. 

Crina Pintea nici nu s-a antrenat, nici măcar nu a fost la masă. Acum dau din casă, a fost foarte rău răcită, nu a avut forța necesară să lupte după atâtea meciuri și cu oboseala și cu răceala. De asemenea, cum bine știți, Lorena Ostase are fisură la deget și nu s-a antrenat cu apărătorii centrali. Ne-am confruntat cu o serie de probleme. Într-adevăr, nu am avut o repliere cum ne-am dorit, însă au fost și anumiți factori care au dus la acest lucru. 

Noi am venit cu un lot decimat de probleme, dar cred că datorită acestui fapt Dumnezeu ne-a ajutat pentru că indiferent de problemele cu care ne-am confruntat, ne-a ajutat și am depășit așteptările oricui ținând cont de toate aceste probleme.

În continuare sunt câteva jucătoare răcite. Mai este o jucătoare cu probleme la umăr, să vedem. Am discutat cu stafful medical, sper să se poată antrena. Trebuie să trecem peste dureri, trebuie să ne mobilizăm, să menținem tonusul și atmosfera foarte bună din jurul echipei”, a declarat Pera.

Imagini cu antrenamentul României de azi

+5 FOTO

România are nevoie de o minune pentru a ajunge în semifinalele Campionatului European

Pornind de la varianta că handbalistele lui Florentin Pera mai obțin două victorii, ce ar trebui să se întâmple cu adversarele pentru ca Neagu&Co. să meargă între primele 4? Toate condițiile de mai jos să fie îndeplinite simultan:

  • Franța să câștige toate meciurile
  • Muntenegru să piardă toate meciurile
  • Olanda să bată doar într-un singur meci, cel cu Muntenegru

Clasamentul în grupa II principală:

Probleme pentru naționala României: „Crina Pintea a fost foarte răcită, Lorena Ostase are fisură la deget”

Programul României în grupa II principală:

  • 11 noiembrie » România - Spania 28-27
  • 15 noiembrie » România - Muntenegru - ora 19:00
  • 16 noiembrie » România - Germania - ora 16:30
    Toate meciurile se vor juca la Skopje

Rezumatul VIDEO al meciului România - Spania de la Campionatul European de Handbal

Mai multe știri din handbal:

Ce nu s-a văzut la TV în meciul România - Spania de la Campionatul European de handbal » „Vulcanul” Pera, refuzul lui Neagu + Ce melodie ne-au atribuit organizatorii
România - Spania 28-27
Ce nu s-a văzut la TV în meciul România - Spania de la Campionatul European de handbal » „Vulcanul” Pera, refuzul lui Neagu + Ce melodie ne-au atribuit organizatorii
Bianca Bazaliu, copleșită după ce a adus victoria României la European: „Atâtea mesaje și story-uri... le mulțumesc tuturor!”
CE HANDBAL FEMININ
Bianca Bazaliu, copleșită după ce a adus victoria României la European: „Atâtea mesaje și story-uri... le mulțumesc tuturor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ceaiuri
ceaiuri  •  14 Noiembrie 2022, 21:25

daca Pintea isi revine avem mai multe sanse(Ostase cu parere de rau..bate pasul pe loc si stie de ce)iar lotul actual cred ca e ce avem mai bun in campionat(2-3 jucatoare pot sa-si mai faca loc)

Davidofff
Davidofff  •  13 Noiembrie 2022, 21:10

După acest egal nu mai depindem de nimeni. Daca acum câteva zile părea SF...acum lucruri sunt schimbate ireal aproape. Batem Mun și Ger și suntem în semifinalele indiferent de celalte rezultate.

razvanovici
razvanovici  •  13 Noiembrie 2022, 18:24

Toți știu handbal stand în fund și uitandu- se la tv.Romania are multe absente din cauza accidentărilor și din cauza regulii *** a EHF cu vaccinarea .Fără Laslo , Harabagiu, Ilie etc chiar au făcut miracole la ce echipa au aliniat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close