SPORTURI  »  HANDBAL  »  ANTRENOR

L'Equipe anunță: antrenorul lui Dinamo e pe lista unei superforțe europene » „O aventură care îl tentează puternic”

Xavi Pascual, antrenor Dinamo
Xavi Pascual, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 10:15 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2022 10:51

Raul Gonzalez Gutierrez (52 de ani) nu va continua ca antrenor al celor de la Paris Saint-Germain sezonul viitor. Pe lista posibililor înlocuitori francezii îl au și pe Xavi Pascual (54), antrenorul lui Dinamo și selecționer al României. 

Cotidianul francez L'Equipe scrie că PSG nu-l va păstra pe antrenorul iberic Raul Gonzalez Gutierrez la cârma echipei de handbal masculin pentru sezonul următor.

Acesta ar fi dori să continue la PSG, unde lucrează din vara anului 2018, dar conducerea clubului francez vrea să înceapă un ciclu nou, cu alt antrenor la cârmă.

Panduru ar demite un selecționer de la Mondial: „Afară, bă, nu știi unde ai venit! Nu înțelegi ce trebuie să faci!”
REACȚIE
Panduru ar demite un selecționer de la Mondial: „Afară, bă, nu știi unde ai venit! Nu înțelegi ce trebuie să faci!”

Xavi Pascual, antrenorul lui Dinamo, e pe lista lui PSG

Iar pe lista lor se numără și Xavi Pascual, compatriotul lui Raul Gonzalez, care o antrenează pe Dinamo București, unde are contract până în 2024.

„Oficialii parizieni sunt încrezători că-l pot elibera de sub contract. Aventura pare să-l tenteze puternic pe Pascual”, se arată în materialul L'Equipe.

Raul Gonzalez a obținut 4 titluri de campion, două cupe ale Franței și o cupă a Ligii ca antrenor la PSG. Anul trecut, PSG a câștigat toate cele 30 de meciuri jucate, dar la nivel continental, în Champions League, nu a avut succes: de două ori a ajuns în sferturi, de alte două ori în semifinale.

Nu a reușit să câștige coroana europeană la care acționarii qatarezi visează cu disperare”, scriu francezii.

Xavi Pascual a semnat cu Dinamo în iunie 2021. Din august 2021 antrenează și echipa națională de handbal masculin a României.

Mai multe știri din handbal: 

Cristina Neagu, în echipa ideală a Campionatului European!

Nicușor Dan sesizează DNA în urma descoperirilor de la CSM București! „Gabriela Szabo a încasat 190.965 lei la care nu avea dreptul!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează