SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - CROAŢIA 27-28

Radu Voina: "Fetele au vrut, dar n-au putut mai mult. Asta e valoarea, obiectivul n-a fost niciodată o medalie"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 decembrie 2011 20:52

Radu Voina, antrenorul României, spune că nu are ce să le reproşeze fetelor sale după eliminarea în optimile Campionatului Mondial, 27-28 cu Croaţia, şi îi înţeapă pe cei care credeau că echipa poate obţine o medalie.

Click aici pentru galerie FOTO de la partida cu Croaţia!

"Cred că aţi văzut meciul! Am făcut un meci în care nu pot să le reproşez nimic fetelor. Obiectivul nostru nu era o medalie, era mai aproape de realitate. Fetele au vrut, dar n-au putut mai mult. Echipa noastră atît poate în acest moment. Asta este valoarea şi haideţi să luăm ca etalon acest meci.

Fetele au luptat mult, dar soarta ţine cu cei buni. Din rezervorul nostru sărac de jucătoare au lipsit foarte multe jucătoare. Unii "specialişti" spuneau că o să luăm medalie, dar nu erau realişti. Am fost nemulţumit de meciurile din grupă pentru că nu am jucat ca astăzi. Ce pot să le reproşez azi este că am avut trei momente de superioritate cînd nu am marcat, mai ales la 19-15", a spus Radu Voina la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
vasile_o54
vasile_o54  •  13 Decembrie 2011, 12:59

Ce fel de antrenor o fi Radu Voinea, daca spune ca nu au avut ca obiectiv nici o madalie? Atunci de ce ati mai cheltuit banii? Nu mai bine stateati acasa? CAND O SA AVEM ANTRENORI CARE SA LE CEARA SPORTIVILOR SA SE DARUIASCA PE TEREN? Cu asa mentalitate, asa rezultate! Avem voaloare, dar nu avem mentalitate de invingatori. Aici trebuie lucrat. SE AUDE DOMNILOR, CARE DIRIGUITI SPORTUL ROMANESC?

daniels25
daniels25  •  13 Decembrie 2011, 00:37

LA CITZI BANI SUGE VOINEA TREBUIA SA AVEM ECHIPA;DACA E PROST SA STEA IN BANCA LUI;ACUM POATE MAI SUGE CEVA BANI DE PE SPINAREA CELOR PLECATZI IN SOMAJ DE LA OLTCHIM

marcel37
marcel37  •  13 Decembrie 2011, 00:01

voinea a fost tactic zero,joc a lene,jucatoare care merg pe teren,nu fug.,merg la piata

Vezi toate comentariile (36)
Comentează