SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - FRANŢA 30-25

Radu Voina: "Ştiu cît de orgolioase şi rănite sînt fetele şi mi-aş dori un rezultat cît mai bun la Europene"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 decembrie 2008 00:00

Radu Voina, antrenorul naţionalei feminine de handbal a României, crede că fetele sale merită toate felicitările după succesul important obţinut în această seară în faţa Franţei.

"Nu s-a intamplat absolut nimic. Dupa un inceput mai dificil in meciurile pregatitoare, cu evolutii mai putin convingatoare, dupa criticile aduse de toata lumea, fetele s-au mobilizat extraordinar. Cred ca au demonstrat ca valoarea lor este alta.

Ele s-au batut si merita toate felicitarile. Au castigat ca echipa, ceea ce pe mine ma bucura. Nu mi-am schimbat obiectivele. Vreau sa ocupam locul pe care il meritam. Stiu cat sunt de orgolioase si cat de ranite sunt fetele si mi-as dori ca rezultatul sa fie cat mai bun.

Fetele si-au facut singure cadou de Sf. Nicolae. Maine dimineata o luam de la capat. Daca suntem mai bune ca Danemarca si meritam, atunci o sa batem", a spus Voina la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
 •  06 Decembrie 2008, 02:57

S-ar parea ca v-ati scimbat opiniile, nu-l mai injurati pe Paleu :D Daca nu era el, Tadici ar fi fost inca pe banca, fetele ar fi jucat crispate, am fi avut parte iar de meciuri de calvar, in care fetele, satule de injuraturile lui, nu s-ar mai putea regasi. Multumim Tadici, dar du-te! Fetele au demonstarat ca ele erau cele cu valoare, antrenori ca Tadici sunt cu sutele in tara. Si daca Galca ar fi vrut sa joace si daca Mica Bradeanu nu nastea si daca... Bravo dle Voina, mutumim dlui Paleu!

 •  05 Decembrie 2008, 23:15

BRAVO FETELOR "VA TINEM PUMNII NOI CEI DIN DIASPORA ...HAIDETI,CA SE POATE LUA SI O MEDALIE SI SE POATE DEMONSTRA CA ROMANIA E O FORTA IN HANDBAL....CHIAR SI FARA TADICI.

 •  05 Decembrie 2008, 22:28

Bravo fetelor!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează