SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID - BUDUCNOST

Hipnotizant! Până și jucătoarele lui Buducnost au aplaudat fanii Rapidului, deși au pierdut la 10 goluri

Milena Raičević, jucătoare la Buducnost, a ridicat fularul aruncat de unul dintre fanii lui Rapid // foto: captură video YouTube +23   FOTO
Milena Raičević, jucătoare la Buducnost, a ridicat fularul aruncat de unul dintre fanii lui Rapid // foto: captură video YouTube

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 15:41 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 16:54

Într-o atmosferă de vis, Rapid a învins-o pe Buducnost, 39-29, în grupa B din Liga Campionilor. Până și jucătoarele echipei oaspete au fost impresionate de atmosfera din Polivalenta bucureșteană.

Duminică seara, Rapid a învins-o pe Buducnost la 10 goluri, 39-29, și are șanse bune să prindă unul dintre primele două locuri în grupa B din Liga Campionilor, poziții care asigură direct calificarea în sferturile de finală ale competiției.

Sala Polivalentă din București, care a găzduit confruntarea, a fost plină. Aproximativ 5.000 de oameni au susținut campioana României și au creat o atmosferă specială.

Hipnotizant! Până și jucătoarele lui Buducnost au fost vrăjite de atmosfera făcută de fanii lui Rapid

La final, elevele lui Carlos Viver s-au înlănțuit pe parchet și au aplaudat fanii care cântau și fluturau steagurile. Atmosfera le-a impresionat și pe câteva dintre jucătoarele lui Buducnost, așa cum a remarcat un fan al Rapidului într-o postare pe Facebook.

Polman a sărbătorit cu fetița după meci / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
+19 FOTO

O jucătoare de la echipa din Muntenegru, Milena Raičević, stătea la marginea terenului și aplauda, la rândul ei, fanii. Alte câteva sportive ale echipei oaspete aplaudau de pe banca de rezerve.

La un moment dat, un fan al Rapidului a aruncat la marginea terenului un fular, destinat Milenei Raičević. Aceasta a mers și l-a luat, apoi a continuat să aplaude.

Van der Vaart: „Atmosfera de aici nu se compară cu nimic”

Și Rafael van der Vaart, fost jucător important de fotbal, a fost vrăjit de atmosfera făcută de fanii Rapidului. Acesta a asistat la meci, iar la final a afirmat că „E o nebunie! Am văzut multe meciuri de handbal la viața mea, în toată lumea, dar asta nu se compară cu nimic”.

Van der Vaart este într-o relație cu Estevana Polman, centrul formației pregătite de Carlos Viver.

Mai multe știri din handbal: 

Rapid bifează încă un transfer important » Vine de la campioana Franței!

SCM Rm. Vâlcea - Praktiker-Vac 40-30 » Debut perfect în EHF European League pentru românce

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dandana_2
dandana_2  •  11 Ianuarie 2023, 18:34

Bun, deci Milena e urmatoarea achizitie a Rapidului. N-ar fi deloc rau!

DMA87
DMA87  •  09 Ianuarie 2023, 21:31

Bravo lor! Ce e al lor, e (doar) al lor. Avem nevoie de cat mai multe astfel de momente. Respect!

alexh
alexh  •  09 Ianuarie 2023, 17:43

Bravo lor!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează