SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID - CSM BUCUREȘTI 26-28

Clipe de spaimă în Supercupa României, Rapid - CSM București » Jucătoarea a fost transportată direct la spital

Kapitanovici (Rapid) a părsit terenul pe targă/ foto: Raed Krishan +26   FOTO
Kapitanovici (Rapid) a părsit terenul pe targă/ foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2022 22:35 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 10:34

CSM București - Rapid 28-26, în Supercupa României la handbal feminin. Kapitanovic, portărița campioanei din Liga Florilor, a suferit o accidentare serioasă în minutul 59 și a ieșit pe targă de pe teren.

Kapitanovici, jucătoarea Rapidului, s-a ciocnit violent în cădere de Aune, de la CSM București. Portărița a încasat în genunchi în ceafă și a rămas întinsă pe parchet. 

A intervenit echipa medicală și i-a oferit îngrijiri lui Kapitanovici timp de aproximativ 7 minute. Jucătoarea de la Rapid a avut nevoie de guler cervical și a părăsit parchetul pe targă, chiar în ultimul minut al partidei.

CSM București a învins-o pe Rapid în Supercupa României, după un meci extrem de spectaculos
RAPID - CSM BUCUREȘTI 26-28
CSM București a învins-o pe Rapid în Supercupa României, după un meci extrem de spectaculos

CSM București a învins-o pe Rapid în Supercupa României, 28-26

CSM București și Rapid au oferit un spectacol total, cu întoarceri de scor de ambele părți. „Tigroaicele” au început mai bine partida și au deschis scorul din primul minut, prin Cristina Neagu.

Până la 3-3, cele două echipe au mers cap la cap, dar CSM s-a desprins în cele din urmă la două goluri. Rapid nu s-a lăsat, și ușor ușor a restabilit egalitatea, la 7-7. Echipa lui Adi Vasile a continuat însă să fie la conducere, dar nu s-a desprins niciodată la mai mult de două goluri. La 12-10 pentru CSM, Rapid a avut o revenirea fabuloasă. A marcat 5 goluri la rând și conducea cu 15-12 după 28 de minute. CSM a alergat după egalare, dar scorul pauzei a fost 16-13 pentru Rapid.

+22 FOTO

Repriza a doua a oferit o nouă revenire. De această dată, „tigoraicele” au fost cele care au jucat mai bine și au egalat.

CSM București chiar a trecut în avantaj, cu scorul de 20-19. A venit rândul Rapidului să alerge după egalare, fără succes. Echipa lui Adi Vasile s-a desprins din nou la două goluri, ca în prima repriză. De această dată, cu 11 minute înainte de final, CSM conducea cu 24-22. Omoregie a finalizat apoi o fază superbă și a dus-o pe CSM București la 3 goluri, 25-22.

Omoregie a fost cea mai bună jucătoare a finalul de meci. Ea mai marcat două goluri consecutive, prin care a menținut diferența de 3 goluri în favoarea lui CSM. În final Rapid a mai marcat un gol, dar nu a mai avut timp să revină și a pierdut cu 26-28.

Citește și alte știri din sporturi: 

Premiile medaliaților de la Europene, mărite cu 50% » Cât vor câștiga sportivii români

Victoria Simonei Halep la Toronto i-a atras atenția lui Andy Roddick: „Mai ofensivă, mai agresivă. Una dintre cele mai bune jucătoare din generația ei!”

Playtech: Sfârșit șocant pentru Putin. Ce se va întâmpla dacă va folosi arma nucleară. Profeție teribilă


Comentarii (1)
99gabi
99gabi  •  24 August 2022, 10:30

care frantuzoaica? Omoregie :)) - poate aflam si noi ce au spus doctorii despre accident

Vezi toate comentariile (1)
Comentează