SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

foto Rapid, campioana României după 19 ani! CSM București a câștigat degeaba cu Minaur Baia Mare

Rapid este campioana României din acest sezon la handbal feminin, după 35-27 în ultima etapă cu SCM Rm. Vâlcea. În Capitală, CSM București a învins-o degeaba pe Minaur Baia Mare, 33-29. +25   FOTO
Rapid este campioana României din acest sezon la handbal feminin, după 35-27 în ultima etapă cu SCM Rm. Vâlcea. În Capitală, CSM București a învins-o degeaba pe Minaur Baia Mare, 33-29.

Articol de , - Publicat duminica, 29 mai 2022 17:00 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 18:35

Rapid este campioana României din acest sezon la handbal feminin, după 35-27 în ultima etapă cu SCM Rm. Vâlcea. În Capitală, CSM București a învins-o degeaba pe Minaur Baia Mare, 33-29.

Clasamentul final în Liga Florilor:

  • 1. Rapid - 69p
  • 2. CSM București - 68p

Înainte de ultima etapă, Rapid avea un punct în clasament peste CSM, 66 față de 65, și trebuia să bată la Vâlcea pentru a fi sigură de câștigarea titlului. Favorită și la pariuri, Rapid și-a respectat statutul și și-a trecut în palmares al 7-lea titlu din istorie. Ultimul data din 2003! 

Debutul a fost echilibrat în ambele partide. La Vâlcea, Rapid s-a văzut egalată la 10, în timp ce „tigroaicele” s-au chinuit la început cu Minaur și au preluat cu greu controlul, 10-9 după 10 minute. 

Apoi, la pauză, Rapid era campioană, dar nu pentru că se afla în avantaj la Vâlcea. Ambele candidate la titlu s-au văzut conduse după o jumătate de oră, cu același scor, 16-17! 

Portarul Julie Foggea a scos-o pe Rapid într-o mulțime de ocazii, fiind de departe cea mai importantă jucătoare a oaspeților în prima repriză. N-a fost suficient, pentru moment. Purtată de Buceschi, Tîrcă sau Azenaide, Rapid a rezolvat victoria și titlul în actul secund, victorie la 8 goluri diferență, în ciuda intervențiilor semnate de Isabelll Roch

În Capitală, Cristina Laslo&Co. au capitulat odată cu trecerea timpului, iar trupa Cristinei Neagu a obținut o victorie de palmares cu Minaur Baia Mare. Ironia sorții, chiar în Sala Rapid!

FINAL. Râmnicu Vâlcea - Rapid 27-35

+21 FOTO

FINAL. CSM București - Minaur Baia Mare 33-29

Atacul Cristinei Neagu a împărțit lumea » Sute de reacții: „Da, cooperativa funcționează” vs. „Rușine, Neagu!”
SCANDAL
Atacul Cristinei Neagu a împărțit lumea » Sute de reacții: „Da, cooperativa funcționează” vs. „Rușine, Neagu!”

5 titluria câștigat CSM București, era campioana en titre

Minaur Baia Mare, învinsă tur-retur de Naerbo în finala EHF European Cup
EHF European Cup
Minaur Baia Mare, învinsă tur-retur de Naerbo în finala EHF European Cup
„Fanii ne trimit o energie pozitivă întotdeauna” » Dinamoviștii au planuri mari în sezonul viitor: „Vrem și mai mult în Champions League”
DINAMO
„Fanii ne trimit o energie pozitivă întotdeauna” » Dinamoviștii au planuri mari în sezonul viitor: „Vrem și mai mult în Champions League”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
ceaiuri
ceaiuri  •  30 Mai 2022, 17:34
Postat de cosmin_radu pe 30 Mai 2022, 02:49

Suntem peste tot acasa Portile ni se deschid Nu-i echipa mai frumoasa Si iubita ca Rapid Rapid, Rapid Lupta daca ne iubesti Rapid, Rapid Haide, hai Rapid Giulesti Inima ce-n piept ne bate La nevoiee un pumn Pentr-o singura dreptate Sa invinga cel mai bun https://www.versuri.ro/w/l0k1 Rapid, Rapid Lupta daca ne iubesti Rapid, Rapid Haide, hai Rapid Giulesti Nu va dati batuti o clipa Invatati acest refren Inmul nostru de echipa Glasul lor in fior de tren Rapid, Rapid Lupta daca ne iubesti Rapid, Rapid Haide, hai Rapid Giulesti

imnul se canta la toate jocurile de echipa (la fotbal se stia )deci si handbalistele pot sa-l cante(cu toate ca daca au idei sa gaseasca alta versiune)

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  30 Mai 2022, 14:41
Postat de RoksanaGantova pe 29 Mai 2022, 18:55

iti place tie sau nu, cs rapid nu are bani de la stat, ci din sponsori , statul daca vrei ii ajuta cu intrastructura nu cu bani pentru salarii precum face primarul cu csm .. e o diferenta

Vezi ca esti putin pe langa fenomenul numit handbal, nu te invinovatesc, stiu ca multi ati migrat de la fotbal de sezonul asta si e greu sa intelegeti ce se intampla in handbalul feminin, mai intereseaza-te ce suma castiga Rapid in fiecare sezon de la sponsori si ce suma castiga CSM, iti dau un indiciu, CSM are cele mai mari contracte de sponsorizare din handbalul feminin romanesc.

CSRAPID1923
CSRAPID1923  •  30 Mai 2022, 10:01

Echipa, Respect, Umilință, Muncă! Este baza Fenomenului Rapid. De aceea și prin asta Rapid este unic în țară și în Europa. Mulțumesc RAPID, mulțumesc rapidiștilor că existați oriunde în lume. Dar viața merge înainte. Dragoș Danci.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează