SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID - KRIM

EXCLUSIV O zi până la marele meci » Ce spun Rasmussen și Kanor înainte de Rapid - Krim: „Ne vom folosi de atmosferă”

Orlane Kanor este încrezătoare înainte de Rapid - Krim
Orlane Kanor este încrezătoare înainte de Rapid - Krim

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 14:40 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 14:40

Rapid joacă duminică (ora 17:00) meciul retur cu Krim Ljubljana pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor, competiția supremă continentală, și speră că poate întoarce rezultatul din prima manșă, 24-29

Campioana României are de recuperat un pasiv de 5 goluri, după ce în meciul tur a pierdut cu 24-29 la Ljubljana. Antrenorul Kim Rasmussen are planul tactic pregătit, crede că orice se poate întâmpla, dar cu ajutorul fanilor Rapid poate să se califice între primele 8 formații ale Europei.

Dinamo - Petrolul, meci tare » Final încins, au intervenit stewarzii: „E amical sau ce e?!”
Dinamo - Petrolul 1-1
Dinamo - Petrolul, meci tare » Final încins, au intervenit stewarzii: „E amical sau ce e?!”

Kim Rasmussen, antrenor Rapid, înainte de returul cu Krim: „Orice este posibil”

A trecut săptămâna dintre tur și retur, iar Rapid este în fața unei performanțe fabuloase la debutul în Liga Campionilor, calificarea în sferturile de finală. Rasmussen a avut 7 zile la dispoziție pentru a pregăti în liniște bătălia decisivă cu Krim. 

Antrenorul danez este conștient că Rapid va avea un meci greu în retur, dar consideră că orice rezultat este posibil.

„Krim este o echipă deșteaptă, bine organizată, ne așteptăm la un meci foarte greu. Cu siguranță vor încerca să preia controlul partidei, dar noi trebuie să rămânem concentrați pe ce avem de jucat. Ne vom folosi de atmosfera din sală pentru a pune mai multă presiune pe Krim. 

Ne vom lupta în apărare, vom avea nevoie și de paradele portarilor noștri, pentru a avea cât mai multe ocazii de a merge pe faza a doua și contraatac. Se poate întâmpla orice, va fi greu, Krim are jucătoare de bază cu multă experiență. 

Ne așteptăm la o luptă veritabilă și dacă aș fi un iubitor al handbalului, nu aș rata acest meci”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor antrenorul danez.

Orlane Kanor: „Energia fanilor ne va ajuta”

Interul stânga Orlane Kanor are încredere în colegele sale, dar se bazează și pe energia care va veni din partea suporterilor. Rapid va juca din nou cu casa închisă, 5.000 de fani fiind pregătiți pentru spectacolul Ligii Campionilor.

„Cred că returul de duminică va fi greu pentru ambele echipe. Am mare încredere în echipa mea, vom da totul pe teren pentru calificare. Vom juca acasă și sunt sigură că energia susținătorilor noștri ne va ajuta să obținem rezultatul dorit la finalul acestei partide”, a declarat Orlane Kanor.

5 goluria marcat Kanor în meciul tur, fiind principala marcatoare a Rapidului

Jucătoarele lui Krim sunt încrezătoare: „Vom juca bine din primul minut”

Cu toate că Rapid este super favorită la câștigarea partidei, cu o cotă de 1.30, jucătoarele lui Krim spun că nu simt deloc presiune pentru returul de la București. Rapid nu a pierdut nicio partidă pe teren propriu în competiție, dar are nevoie de o victorie la 6 goluri pentru calificare.

„În primul meci, adversarele noastre ne-au surprins puțin la început, dar ne-am adaptat jocului lor. Duminică vom juca din primul minut așa cum am făcut în repriza secundă din meciul tur. 

Suntem pregătite pentru o confruntare solicitantă. Nu simțim presiunea, dar știm că va trebui să ne liniștim înainte de meci și să ne concentrăm pe victorie”, a declarat pentru site-ul clubului Krim centrul Nina Zabjek.

Mai multe știri din handbal: 

CSM București merge „ceas” în toate competițiile, iar Adi Vasile anunță: „Visul nostru este să câștigăm toate trofeele!”

Scene incredibile la FR Handbal » Mesaj suburban afișat în birou de soția lui Alin Șania: „Eu dau m**e, nu dau explicații” + prima reacție a FRH

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
A.Nonim
A.Nonim  •  25 Martie 2023, 17:26

Slovenele n-au jucat inca intr-o sala care fierbe. La propriu. Se califica Rapid.

Razvan
Razvan  •  25 Martie 2023, 16:48

Daca cu astea ai pierdut si daca te califici, n ai nici o sansa cu norvrgiencele

Vezi toate comentariile (2)
Comentează