HANDBAL  ·  RAPID

RAPID // SCM Rm. Vâlcea dă o jucătoare Rapidului! Florentina Craiu vine să salveze echipa de la retrogradare

Articol de - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 12:43

Florentina Craiu (23 de ani), campioană mondială de junioare, a semnat cu Rapid și va putea debuta în tricoul vișiniu chiar duminică, la Craiova. 

Rapid București a făcut un nou transfer, în tentativa de a se salva de la retrogradare. Echipa antrenată de Carmen Amariei le-a adus în această iarnă pe Laura Popa, de la Mosonmagyaróvári KC (Ungaria), pe Daniela Băbeanu Todor, de la Gloria Bistrița, iar de azi, la antrenamente a ajuns și pivotul Florentina Craiu

Campioană mondială de junioare în 2014, cu „naționala” României, Craiu este jucătoarea campioanei SCM Rm. Vâlcea, dar nu a putut evolua în acest sezon, fiind accidentată. Ea a revenit după o operație de menisc și de curățare a cartilajului și e gata acum să reintre pe teren.  

De altfel, pivotul vâlcean a jucat în meciurile de pregătire din luna decembrie ale echipei campioane. 

În tricoul Rapidului, Craiu va debuta duminică la Craiova, în meciul contând pentru ultima etapă a turului. Rapid e pe ultimul loc în clasament, cu doar 3 puncte, dar speră să se alveze de retrogradare în etapele rămase de disputat.  

Citește și: 

Foto: Ionuț BuharuCum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1