HANDBAL  ·  HANDBAL

Reacția lui Gheorghe Tadici, după ce Oana Manea a dezvăluit cum lucra cu fetele și cum li se adresa: „A spus adevărul, dar doar parțial”

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 16:23 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 18:54

Gheorghe Tadici îi dă replica Oanei Manea în cazul telefoanelor confiscate în cantonament. „Telefoanele stăteau în camera masorului sau a asistentei medicale”, spune Tadici pentru GSP. 

Oana Manea a povestit la emisiunea GSP Live: „Cred că domnul Gheorghe Tadici a fost cel mai dur și cel mai strict antrenor pe care l-am avut. De obicei, seara ne lua telefoanele, ca să ne odihnim și să nu vorbim cu cineva. A doua zi, aveam înviorare și cred că se uita în telefoane să vadă ce primea fiecare".

Tadici, răspuns pentru Oana Manea: „Telefoanele aveau parole”

Tehnician la HC Zalău, fost selecționer al "naționalei", Gheorghe Tadici a declarat la rândul său: „Oana spune adevărul, dar doar parțial. Le luam, într-adevăr telefoanele, dar ele rămâneau peste noapte în camera masorului sau a asistentei medicale. Nu puteam nici să mă uit în ele, că fiecare și-l parola. De unde să știu eu parolele?", spune Tadici.

„Le luam pentru a le scuti de apeluri nedorite la unu-două noaptea. Erau în cantonament, aveau nevoie de odihnă. Am fost și sunt un antrenor exigent, dar din această exigență trebuie să înțeleagă că s-au născut rezultatele lor, atât la Oltchim, cât și la echipa națională!", a adăugat Tadici. „Nu pot să mă supăr pe Oana. Ea rămâne o fată glumeață, așa cum a fost întotdeauna. Plus o sportivă valoroasă și bine-crescută", a declarat Tadici.A avut o aventură cu Brigitte Pastramă, dar acum Cătălin Cazacu a părăsit România. Uluitor ce a ajuns să facă acum
Libertatea
Comentarii (8)
basistul  •  27 Noiembrie 2020, 02:14

Fiecare angajator decide ... prin regulamentul de ordine interioara ... iar angajatul ia la cunostiinta, semneaza sau ... plimba ursul ...:)) Dreptul angajatorului / obligatia angajatului ... in acest caz este contractual, nu este nimic ilegal ... Singura chestie deplasata aici ... este ca Oana Manea il acuza pe Tadici ... comiterea infractiunii de Violare a Secretului Corespondentei (Art 302 CP) ... ceea ce cred ca este ... o calomnie! Si in final ... ma bucur ca nu mai urmaresc 'sport' in general ... daca asta este nivelul de preocupare al sportivilor ... si marile drame ale carierei ... am facut alegera corecta! Sunt prea slabi 'sportivii' de astazi .. .acolo unde ma intereseaza de fapt ... la psihic ... incat sa-mi trezeasca interesul ... si miauna toata ziua ... numai nimicuri ... de grupa mica! ...:)) Veniturile in sport ... trebuie ajustate ... altfel asa-zisul sport de astazi ... este cea mai mare spalare de bani din istorie ... sa castigi cat produci ... principul productivitatii, principiul contributivitatii ... vremea cand plateam sportivi ... cred ca s-a terminat ... ca nu mai avem de aface cu sportivi ... ci cu simplii ... prestatori de servicii! ...:))

Eugen Iustin  •  26 Noiembrie 2020, 21:41
Postat de cneius pe 26 Noiembrie 2020, 21:01

In cantonament SEFUL decide regulile. Punct.

Mentalitatea asta ține de alte secole.

cneius  •  26 Noiembrie 2020, 21:01

In cantonament SEFUL decide regulile. Punct.

Vezi toate comentariile (8 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Handbal M, CM 2021
Qatar - Angola
Digi 2
16:30 Baschet M
Steaua - Dinamo
Digi 4
17:00 Fotbal, Liga 1
UTA Arad - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Handbal M, CM 2021
Spania - Brazilia
Digi 2
19:00 Handbal M, CM 2021
Germania - Uruguay
Digi 3
19:30 Baschet M
U-BT Cluj Napoca - SCM U Craiova
Digi 4
20:00 Fotbal, Liga 1
FCSB - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Union Berlin - Leverkusen
Digi 3, Telekom 3
21:30 Handbal M, CM 2021
Tunisia - Polonia
Digi 4, Telekom 4
21:45 Fotbal, Serie A
Lazio - Roma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League
Fulham - Chelsea
Eurosport
Program TV complet
Liga 1