SPORTURI  »  HANDBAL  »  REACȚIE

Gabriela Szabo a aflat de pe Facebook că Nicușor Dan a demis-o din conducerea CSM București: „Voi urmări desfășurarea acestei proceduri în egală măsură analizând legalitatea acesteia”

Gabriela Szabo/ foto Instagram @Gabriela Szabo
Gabriela Szabo/ foto Instagram @Gabriela Szabo

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2022 16:20 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 16:52

Gabriela Szabo a oferit prima reacție după ce a fost demisă de primarul Capitalei, Nicușor Dan, din funcția de director general al CSM București

Fosta campioană olimpică s-a arătat surprinsă de decizie și declară că a aflat de pe Facebook că și-a pierdut funcția.

Ce a făcut Gabriela Szabo cu cele 6,6 kilograme de aur câștigate la Golden Four: „Lumea trebuie să înțeleagă”
POVESTE
Ce a făcut Gabriela Szabo cu cele 6,6 kilograme de aur câștigate la Golden Four: „Lumea trebuie să înțeleagă”

Reacția Gabrielei Szabo, după demiterea de la CSM București

Am observat în spațiul public, respectiv pe rețeaua de socializare FB (n.r. - Facebook), anunțul domnului Primar Nicușor Dan în ce privește schimbarea conducerii CSM, inclusiv prin „detașarea” mea. Fără a exista o bază documentară, decizia apare ca motivată de aspecte aflate personal de domnul Primar „din interior” (al clubului). 

Aceiași angajați pe ale căror spuse este întemeiată decizia anunțată au pierdut în instanță dosare inițiate ca urmare a defăimării mele sau a activității mele. Nu sunt o persoană conflictuală, de aceea voi urmări desfășurarea acestei proceduri, bineînțeles așteptându-mă să fie una transparentă, în egală măsură analizând legalitatea acesteia. 

Fac această precizare întrucât, în calitate de Membru al Consiliului de Administrație al CSM, nu am participat la întâlnirile domnului Primar cu membrii Consiliului.

Instagram @Gabriela Szabo

Nicușor Dan, măsuri dure la CSM București: Gabriela Szabo, demisă + a trimis Corpul de Control

În acest sezon, CSM București a ratat din nou calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor, a pierdut campionatul, în fața Rapidului, și a câștigat doar Cupa României, iar primarul Capitalei a decis să ia măsuri dure.

17.500 de europe lună încasează Cristina Neagu de la Primăria București

„Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal București.

Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detașată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncți. Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administrație al CSM București, iar concluzia a fost clară – schimbarea e necesară.

Actuala conducere a ratat obiective competiționale, a determinat plecarea unor oameni valoroși și a avut un management defectuos (decizii pripite și fără consultare, dar și tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relațiile interne, abordări conflictuale în interacțiunile cu șefii secțiilor sportive).

În același timp, în urma semnalelor primite din interior, voi trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM București.

Precizez că am toată prețuirea pentru performanțele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o privește activitatea ei în fruntea CSM București”, a fost mesajul lui Nicușor Dan, pe Facebook.

Citește și alte știri despre handbal:

Sub zodia ghinionului » George Buricea, antrenorul celor de la HC Dobrogea Sud Constanța, vorbește despre problemele pe care le-a avut în timpul sezonului

Fostul viceprimar al Capitalei cere demiterea lui Adrian Vasile: „Vă faceți de râs! Nu vă mai luați după anumite jucătoare care doar vă seduc și vă iau banii din buzunare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ceaiuri
ceaiuri  •  05 Iunie 2022, 19:27

titlul e inadecvat...nu poti da afara un bugetar....pt ca legislatia,sindicatul (la privat se aplica procedeul ..simplificat)zic ca numai la pensie..pot inceta rel contractuale,deci doamna e detasata pe alt post,simplu era sa fie demisia in functie de performanta de la sfarsit de editie....deci demisa de cativa ani,pb ce se pune..cum se recupereaza prejudiciul

ODINnumber1
ODINnumber1  •  05 Iunie 2022, 05:24

Cel mai bine ar fi ca Nicusor Dan sa desfiinteze " masina de tocat bani ' numita CSM Bucuresti.

Cynthia
Cynthia  •  04 Iunie 2022, 22:38

Mult v-a luat sa realizati ce habarnista ati avut la conducerea clubului . Din multitudinea de discipline sportive ati ramas doar cu unul si acela doar pentru a toace banii fara folos si cu cea mai bine platita jucatoare din lume care pentru Bucuresti n-a castigat nimic .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează