SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Românce de succes » Gabriela Perianu și Denisa Dedu au câștigat Cupa EHF: „O satisfacție aparte”

Gabi Perianu (stânga) și Denisa Dedu sărută cu patimă trofeul pentru care au muncit atât de mult în acest sezon FOTO Dan Potor (Siofok)
Gabi Perianu (stânga) și Denisa Dedu sărută cu patimă trofeul pentru care au muncit atât de mult în acest sezon FOTO Dan Potor (Siofok)

Articol de - Publicat duminica, 12 mai 2019 12:20

Gabriela Perianu și Denisa Dedu au câștigat sâmbătă seara, cu Siofok (Ungaria), Cupa EHF, al doilea trofeu ca valoare în handbal.

O seară magică pentru cele două românce de la Siofok, Gabriela Perianu și Denisa Dedu. Formația maghiară a câștigat sâmbătă seara trofeul EHF, al doilea ca importanță în Europa. 

Siofok a câștigat cu 26-21 meciul retur cu danezele de la Esbjerg după ce, în tur, scorul fusese egal 21-21. Denisa Dedu a intrat în partea a doua a jocului și a avut o evoluție excelentă, cu șase parade spectaculoase. Gabi Perianu a fost și ea una dintre jucătoarele de bază în apărare. 

"E primul meu trofeu din carieră și am o satisfacție aparte. Au fost trăiri speciale, mă bucur mult că am reușit", a declarat Denisa Dedu. 

A fost sărbătoare la final, cu muzică și dans, cu suporterii maghiari alături. "Toată lumea a așteptat acest trofeu. E pentru prima dată la Siofok și dorința a fost una enormă", a spus Dedu. 

Româncele mai au un sigur joc la Siofok, în ultima etapă a campionatului, după care se vor întoarce în România, urmând să evolueze la CSM București. "A fost un sezon foarte bun, cu Cupa EHF, avem și medaliile de bronz asigurate. E o perioadă de care ne vom aduce aminte cu plăcere", a subliniat goal-keeperul român.

În sezonul viitor, Denisa vede din nou o luptă strânsă la titlu între Vâlcea și CSM București. E spre binele handbalului. Și Vâlcea s-a întărit, la fel și CSM București. Abia aștept", a spus Dedu, care vrea să schimbe medalia Cupei EHF, în viitor, cu una de Liga Campionilor.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
103179470776675
Sabin Ellak  •  12 Mai 2019, 15:35

Dedu cum sa castige liga campionilor la anul,daca Valcea a castigat campionatul ?CSM out din liga campionilor !

103179470776675
Sabin Ellak  •  12 Mai 2019, 15:31

Nu Dedu sau Perianu au castigat trofeul EHF ,ci echipa Siófok HC.Diseara,va cucerii ETO Győr cealalta cupa,cea mai stralucitoare,cel al ligii campionilor la Final Four de la Budapesta.Handbalul ungar a castigat tot ce se putea castiga in handbalul feminin,dar mai au posibilitatea sa repete aceasta realizare si la masculin,fiind prezent in finala si Veszprém.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează