Comentarii (19)
lordico
lordico  •  14 Decembrie 2012, 16:04
Postat de mario_seppona pe 13 Decembrie 2012, 23:14

primul coment a fost sters. cu toate ca am avut dreptate! spuneam ca rusia o sa bata ungaria exact la diferenta de goluri de care avea nevoie pentru a ocupa locul 3 in grupa! si asa a fost! intrebarea mea este? a fost sau nu a fost blat?

Desi vad ca nimeni nu comenteaza asta, ai avut perfecta dreptate, am si urmarit meciul sa vad cum e treaba, si s-a intamplat EXACT cum ai zis tu! Au batut la 6 goluri, exact cat le trebuia rusoaicelor sa se califice, sanchi, cica in fata unei Ungarii demobilizate... Daca nici asta nu a fost blat pe fata, inseamna ca nu mai stiu eu ce inseamna un blat! Ti-au sters comentariul fiindca ai injurat, atata tot...

vera_rapid
vera_rapid  •  14 Decembrie 2012, 13:55

Am urmarit ieri meciul la un post TV german, si sa stiti ca pe tot parcursul meciului comentatorii germani au vorbit in termeni laudativi de toate jucatoarele noastre, Neagu in special. Au remarcat-o si pe Pintea, pe Nechita, Geiger samd!Ceea ce vreau sa spun cu asta e ca numai noi romanii,expertii in handbal ai universului, stim ca fetele nu au valoare, ca sunt labile psihice, ca ar trebui sa stea doar la cratita, ca ne fac doar de rusine...eu zic ca e un pic altfel:cred ca noi le facem din cand in cand sa se rusineze ca sunt romance. Eu le multumesc fetelor ca in fiecare decembrie ma fac sa astept cu nerabdare CE&CM, sa ma intristez sau bucur alaturi de ele. Fortza Romania MEREU!

handbaltotal
handbaltotal  •  14 Decembrie 2012, 11:33

PLEACA TADICI SI VINE UN ANTRENOR STRAIN.

gabrielaj
gabrielaj  •  14 Decembrie 2012, 02:38

cum se poate ca in repriza a doua ne-am trezit din somn si in prima repriza parca ne era frica de aparare sa ne apropiem de poarta.mai cred ca toto e chiar sub orice critica si nu avea ce sa caute in poarta singura care e in forma la ora actuala este paula ungureanu si tadici nu a lasat-o sa joace nu stiu de ce.echipa mai are unele sclipiri dar se vede ca nu exista omogenitate si de asta perdem meci dupa meci plus antrenorul nu are idei ce naiba tot puneti batranii care tre sa stea la namoluri in loc sa antreneze .mie imi place de Mariana Tarca cred ca ar fi o idee pentru un viitor antrenor. tadici a convocat putine jucatoare si cam expirate vezi lesinata de pintea si meirosu .

vali_kuki
vali_kuki  •  14 Decembrie 2012, 00:04

Sa o lasam balta cu aranjamentele si sa acceptam ca nu avem antrenor de nationala. Valoarea este, experienta este (daca nici jucatoarele de la Oltchim nu sunt experimentate si valoroase...), lipseste un antrenor adevarat, tanar, bun motivator si dedicat profesiei 100%. Sunt sigur ca este undeva pe acolo. Daca nu e, sa platim un strain de valoare si rezultatele vor veni. Daca federatia le vrea cu adevarat.

mario_seppona
mario_seppona  •  13 Decembrie 2012, 23:14

primul coment a fost sters. cu toate ca am avut dreptate! spuneam ca rusia o sa bata ungaria exact la diferenta de goluri de care avea nevoie pentru a ocupa locul 3 in grupa! si asa a fost! intrebarea mea este? a fost sau nu a fost blat?

lapusneanul
lapusneanul  •  13 Decembrie 2012, 22:59
Postat de adi_stelistul pe 13 Decembrie 2012, 22:40

Ma gandesc ca Serbia, adversara noastra din preliminarii, a ajuns in semifinale.

...ajutata la greu de arbitraje.........cum se face ,noi cand am organizat c.e, nu ne-au ajutat deloc, ba dimpotriva !

paiazze
paiazze  •  13 Decembrie 2012, 22:48

Daca a ajuns Germania sa faca instructie cu noi, chiar si o repriza, e jenant... Pacat de unele jucatoare. Sa vina un antrenor strain sau macar orice alt antrenor roman in afara de Voina sau Tadici!! M-am saturat sa-i vad pe astia doi facand schimb de stafeta.

lordico
lordico  •  13 Decembrie 2012, 22:41

Ok, am inteles ca mi s-a sters comentariul din cauza ca cel citat de mine vorbise nitel porcos.. In sine insa, a avut perfecta dreptate, Rusia a invins Ungaria EXACT cu cat avea nevoie pentru a se situa pe locul 3 in grupa si a juca cu Danemarca pentru locul 5... Ciudata coincidenta....

lapusneanul
lapusneanul  •  13 Decembrie 2012, 22:40

ai avut dreptate, a batut la sase goluri, exact de cate au avut nevoie.......intalneste pentru locurile 5-6 danemarca ! :))

  • 1
  • 2
Comentează