SPORTURI  »  HANDBAL  »  R0MÂNIA

Delegația Insulelor Feroe a ajuns în România înaintea „tricolorilor” » Cum a fost posibil

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 21:05 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 21:05

După probleme avute la zborul spre Insulele Feroe, lotul masculin de handbal al României a avut de suferit și la întoarcerea spre București. Delegația adverasrilor din Insulele Feroe a ajuns înaintea noastră. 

După înfrângerea surprinzătoare cu Insulele Feroe, 26-28, în preliminariile pentru Campionatul European 2024, elevii lui Xavi Pascual au trecut printr-un moment neplăcut în drumul spre casă.

Vasile Stângă, concluzii dure după umilința României cu Insulele Feroe: „Avem aere de vedete! Jucătorii sunt plătiți prea bine la cluburi
Insulele Feroe - România 28-26
Vasile Stângă, concluzii dure după umilința României cu Insulele Feroe: „Avem aere de vedete! Jucătorii sunt plătiți prea bine la cluburi"

Naționala României, probleme la revenirea din Insulele Feroe

„Tricolorii” au plecat joi dimineață, la ora 06:00, ora României, din Torshavn. Au avut o escală în Copenhaga, iar din Danemarca au luat avionul spre Londra. Aici, din informațiile GSP.ro, au apărut problemele. 

Naționala României a pierdut avionul din Londra spre București, astfel că „tricolorii” au căutat un hotel și au înnoptat în capitala Angliei. Au ajuns acasă în după-amiaza zilei de vineri.

Adversarii au ajuns înainte

Delegația din Insulele Feroe a ajuns înaintea „tricolorilor” pe tărâm românesc. Potrivit lui Tróndur Mikkelsen, unul dintre oamenii de bază ai adverasrilor, aceștia au aterizat vineri, la ora 00:30.

Probleme și la drumul spre Feroe

Naționala de handbal masculin a României ar fi trebuit să aterizeze luni seara în Insulele Feroe, însă acest lucru n-a fost posibil din cauza vremii extreme de la Torshavn. 

Handbaliștii români au trăit clipe mai puțin plăcute la altitudine și au ajuns abia marți, cu o întârziere de 12 ore.

Pilotul aeronavei a încercat de nu mai puțin de trei ori să aducă aeronava la sol pe aeroportul din Insulele Feroe, însă fără succes. 

Avionul a petrecut o oră și 10 minute în aer din cauza furtunii de zăpadă și a vântului puternic, iar în cele din urmă pilotul a decis să se îndrepte către Norvegia, aterizând în Bergen în jurul orei 01:00 noaptea. Ulterior, „tricolorii” au reușit să ajungă în Feroe.

Citește și: 

Atât de jos a ajuns naționala României de handbal masculin! Ce se întâmpla în urmă cu fix 53 de ani

Kim Rasmussen, prima conferință după venirea la Rapid: „Nu pot face revoluție”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
Hugo
Hugo  •  11 Martie 2023, 11:54

Si conducerea Federatiei la fel de penibila ca si echipa nationala.

doublem
doublem  •  11 Martie 2023, 05:08

Păi și pe teren au avut trei viteze în plus... Nu zic de apărarea noastră că nu făcea față dar și atacul a fost la pământ. Așa s-au distanțat pe tabelă în meciul tur. Până se gândea un român unde să paseze era deja luat în brațe și duceau jocul ăsta de apărare până la joc pasiv.

Jj23ab
Jj23ab  •  10 Martie 2023, 09:14

A, pai gata, avem alibi si pentru infrangerea din Romania !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează